.

.

PINVNBY 3 бр. Подложка за Вылизывания Кучета и Котки, Подложка за Вылизывания Котки, Подложка за Бавно подаване на Фураж, Подложка за Вылизывания Фъстъчено масло за Куч?

PINVNBY 3 бр. Подложка за Вылизывания Кучета и Котки, Подложка за Вылизывания Котки, Подложка за Бавно подаване на Фураж, Подложка за Вылизывания

BGN 2.00
Продукти

【Подложка за бавно хранене на кучета 】 : Канава подложка за храна за кучета с модел, който забавя бързо яденето, премахва остатъци от езика на вашия домашен любимец и допринася за здравето на зъбите и дишанетоТази подложка за вылизывания кучета е идеален за нанасяне на влажни, мокри, сухи и течни продукти, като кисело мляко и фъстъчено масло.Помогнете на вашия домашен любимец работят навици за здравословно хранене. 【Лесно почистване】 : Използва подложка за вылизывания кучета могат да се мият в съдомиялна машина или в топла сапунена вода.Може лесно да се премахне остатъците от храна и ще получите съвсем нова подложка за вылизывания кучета. 【Материал от хранително-силикон 】 : Подложка за вылизывания кучета е изработена от висококачествен хранителен силиконов материал, който се отличава с мекота и здравина, висока степен на гъвкавост, водонепроницаемостью и складываемостью, така и домашни животни могат безопасно да се ползват.Тази подложка за хранене е подходящ за котки и кучета. 【Намалява тревожността】 : Използването на тампони за вылизывания помага за успокояване на домашни любимци и може да помогне на вашия домашен любимец да се справи с безпокойство от самотата на дома, къпане, рязане на нокти, посещения на лекар, фойерверки и още много други. 【Конструкция нещастници】 : На обратната страна На тампона, за да вылизывания има високо съдържание на 25 нещастници, които може добре да се фиксира на различни стени или магазините и стъкло, за да намали натиска върху гръбначния стълб и за защита на здравето на вашите домашни любимци.Преди употреба, може да се поръси с малко количество вода, за да е по-добре всасывался. (Не разжевывайте).

R

Продукти в категория