.

.

Съда за подправки Многофункционален Набор от Стъклени Мисок За соса Прозрачни Штабелируемые Купичка за сос доматен сос, Соя, барбекю и други празнични ястия - Комп?

Съда за подправки Многофункционален Набор от Стъклени Мисок За соса Прозрачни Штабелируемые Купичка за сос доматен сос, Соя, барбекю и други

BGN 34.84
Продукти

Нанесени ръчно дизайн глазура осигурява копринено-гладко покритиеИзработен от стъкло, лек и прозрачен, ярък цвят и приятен за окото.Прост и елегантен, изискан дизайн, го достатъчно, за всеки забавление и той ще се впишат в интериора на всяка кухня.Можете не само да украсят своя храна, маса за хранене, и кухня, но и възбуди апетита на вашето семейство и гости.Това е практичен подарък за вашите приятели и семейство в нов дом, сватба парти, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година. Нанесени ръчно дизайн глазура осигурява копринено повърхност.Изработен от стъкло, лек и прозрачен, ярък цвят и приятен за окото.Прост и елегантен, изискан дизайн, го достатъчно, за всеки забавление и той ще се впишат в интериора на всяка кухня.Можете не само да украсят своя храна, маса за хранене, и кухня, но и възбуди апетита на вашето семейство и гости.Това е практичен подарък за вашите приятели и семейство в нов дом, сватба, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година.Име на продукта : Ястие за подправки Материал : стъкло Опаковка : Комплект от 4 теми Размер : Дължина : 20 см / 7,8 инча Ширина : 11 см / 4.3 инча Височина : 3 см/1 Наличния асортимент : хладилник Приложими места : сос за макания, подправки, салата, соев сос, сосове, предястия, гарнитура и така нататък. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки разлики в цвят, моля, извинете ме. На по-горе референтни данни, ръчно измерване може да бъде погрешно, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Този продукт не включва други стоки, с изключение на подправки. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ние приветстваме вашето участие и коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. идеален за ежедневна употреба -десерт, плодове, сладолед и т.

R

Продукти в категория