.

.

Tivcck 24 Опаковане на Тетрадки книги на спирала, Мини-Бележници на спирала, Бележник за водене на бележки, Малка Тетрадка 3x5, Мини-Бележник Джобен Бележник, Бележка кни?

Tivcck 24 Опаковане на Тетрадки книги на спирала, Мини-Бележници на спирала, Бележник за водене на бележки, Малка Тетрадка

BGN 12.30
Продукти

?Спирала бележник за водене на записки : Можете да получите 24 опаковки малки бележници, отпечатани в 6 едноцветни цвята (черен, тъмно синьо, зелено, жълто, червено, виолетово), по 4 опаковки от всеки цвятБрой и цвят са достатъчни за използване и замяна, което е удобно за използване в училище, у дома или офиса. ?Висококачествен материал : Покритие мини-бележник на спирала, изработен от водоустойчив и устойчиво към бръчки плътен картон, който защитава вътрешните страници от петна и повреди.Вътрешните им страници са изработени от гладка, висококачествена хартия с ясни хоризонтални линии, гъвкави хартия и двустранно почерк, без растекания. ?Портативен размер : Спирала тетрадка за бележки размер 3x5 инча, 60 листа в книгата, само на 120 страници.Леки и удобни в переноске, можете да ги пуснат в свой училищен чанта, дамска чанта, раница или джоб и да вземе със себе си. ?Горния навити корици : Този малък бележник спирала е здрав, устойчив на зацеплениям горния спирала подвързване, който е лесно да се обръща на 360 ° или разгъва разположен за лесен достъп до вътрешни страници.Спирала подвързване без куки осигурява надеждно фиксиране на страници без довършителни за дрехи или чанти, но със заоблени ъгли предпазват ръцете си. ? Широк спектър от приложения : Мини-бележник за водене на бележки 5 едноцветни цветове, което позволява бързо и лесно да се категоризират различните теми по цвят на корицата.Отличен за студенти, туристи, колеги, учители, за дома, офиса, училище, колеж, университет, отдалечени срещи и много други.Можете да записвате живота си по всяко време и на всяко място.Нашите мини-бележник на спирала са изработени от висококачествена хартия, осигуряват равномерен почерк, не пропускат, мастила, подходящи за повечето видове дръжки, 60 листа в книгата, само на 120 страници, двустранни, достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.Корица мини-бележник на спирала, изработен от водоустойчив и устойчиво към бръчки плътен картон, който защитава вътрешните страници от петна и повреди.Вътрешните им страници са изработени от гладка, висококачествена хартия с ясни хоризонтални линии, гъвкави хартия и двустранно почерк, без растекания. бележник с размери 3 x 5 инча, малък размер, подходящ за джобове, раници, чанти и т.

R

Продукти в категория