.

.

Набор от Сервировочных уреди за Пай, Нож за Сватбената Торта и Набор от Сервировочных Уреди Златен Нож за Торта от Неръждаема Стомана, Острието за Сервировочных ур?

Набор от Сервировочных уреди за Пай, Нож за Сватбената Торта и Набор от Сервировочных Уреди Златен Нож за Торта от Неръждаема

BGN 15.19
Продукти

✅ Материал премиум-клас : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, без ръжда, без корозия, без огъване; Здрава защита от ръжда, гладък огледално полиран ръб, без грубост, които могат да навредят на устата, остър нож за торта с дължина 9 инча е достатъчно за по-ефективно готвене на торти, всички проекти са изработени от неръждаема стомана ✅Дизайн с зазубренными ръбове за удобство на рязане : сервировочная машина за торти има назъбени ръбове, че е не само красив на външен вид, но и удобно за нарязване на различни торти и сладкиши, спестяване на вашето време и енергия. ✅ Лесно почистване : може да се мие в миялна машина, но е препоръчително да се перат ръчно, за този сервировочный комплект за торта служил по-дълго. ✅ Широко приложение : идеален за подаване на торта, пай с яйчен крем, пица, лазаня, пай.За вас, за да добавите повече празничната атмосфера на всеки е специален ден, Сватба, рожден Ден, раждане на дете, нов дом, абитуриентски бал, Деня на благодарността и т. ✅Сервировочный комплект за торта от 6 части, включва : Сервировочный комплект за торта от 1 част и малки вилици за торта от 5 части. ✅ Материал премиум-клас : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, без ръжда, без корозия, без огъване; Здрава защита от ръжда, гладък огледално полиран ръб, без грубост, които могат да навредят на устата, остър нож за торта с дължина 9 инча е достатъчно за по-ефективно готвене на торти, всички проекти са изработени от неръждаема стомана. ✅Дизайн с зазубренными ръбове за удобство на рязане : сервировочная машина за торти има назъбени ръбове, че е не само красив на външен вид, но и удобно за нарязване на различни торти и сладкиши, спестяване на вашето време и енергия. ✅ Лесно почистване : може да се мие в миялна машина, но е препоръчително да се перат ръчно, за този сервировочный комплект за торта служил по-дълго. ✅ Широко приложение : идеален за подаване на торта, пай с яйчен крем, пица, лазаня, пай.За вас, за да добавите повече празничната атмосфера на всеки е специален ден, Сватба, рожден Ден, раждане на дете, нов дом, абитуриентски бал, Деня на благодарността и т. ✅Сервировочный комплект за торта от 6 части, включва : Сервировочный комплект за торта от 1 част и малки вилици за торта от 5 части.

R

Продукти в категория