.

.

за iPhone X Преносим комплект за ремонт на ушни високоговорители за iPhone 10 Новия Модул на предния динамиката на сензор за приближаване Детайл сензор за околната светли?

за iPhone X Преносим комплект за ремонт на ушни високоговорители за iPhone 10 Новия Модул на предния динамиката на сензор за приближаване

BGN 13.03
Продукти

【Съвместимост】 За подмяна на предния край динамиката на i Phone X е съвместим само с i Phone X 58" (модел : A1865, A1901, A1902), преди покупка трябва да се потвърди модела на вашия телефон. 【За функцията идентифициране на лица】 Моля, обърнете внимание, че за сигурност, той е с дизайн Face ID, който работи само с оригиналния си ухо на вашия телефон.След подмяна на предния spesker ушния говорител работи нормално, с изключение на функцията идентифициране на лица. 【Спестете пари и лесна инсталация】 Ние предлагаме професионални комплекти с инструменти за ремонт, пълен набор от инструменти от началото до края.Комплект за подмяна слушалки за i Phone x, състоящ се от аксесоари за слушалки, инструменти за подмяна слушалки на хонорар приближаване, водоустойчив стикери, магнитни е оборудвана с барабани накладки.Инсталиране на слушалка е много проста.Ние ще ви стъпка по стъпка видео ръководство за инсталиране, с помощта на който ще можете да лесно да завършите инсталацията. 【Замяна на Дефектни слушалка】Подмяна на предния край на динамиката за i Phone10 ще премахне всички проблеми с фронтален високоговорител : повреден сензор за околната светлина, отслабена контакт flex кабел, липсва звук в динамиката на ухото, текущ шум в динамиката на ухото, повреден сензор за близост и други проблеми със слушалки. 【Подобрено】 за i Phone 10 предни говорители могат значително подобряване на яснотата на звука, трайно, намаляване на фоновия шум, осигуряват звук без изкривявания, защита срещу заглушаване, по-голям обхват и чувствителност.Сензор за близост и сензор за околната светлина работят нормално.Той поддържа функция Retina Flash.

R

Продукти в категория