.

.

Чанта за инструменти NIUTRIP, Многофункционална Водоустойчив плат Оксфорд, Сверхпрочная Чанта-Органайзер за инструменти с 5 джобове за инструменти, Идеални за електр?

Чанта за инструменти NIUTRIP, Многофункционална Водоустойчив плат Оксфорд, Сверхпрочная Чанта-Органайзер за инструменти с 5

BGN 12.03
Продукти

▶ Перфектен размер - тази чанта-ролка за инструменти с размери 18 х 11 см се състои от пет опаковки, в които могат да се поставят множество предмети като ключове, клещи, отвертки и други инструменти ▶ Лесно да носят със себе си - всеки комплект се предлага с регулируема каишка и две ръчни каишки, така че можете да подредите и се подреждат инструментите, които имате нужда в живота си, и да ги вземат със себе си навсякъде. ▶ Качествен материал - Тази чанта за инструменти, изработени от висококачествена водоустойчива материя Оксфорд 600 D, която много е трайна и ще си инструменти в безопасност при всички условия на работа. ▶ По - голям капацитет- Голям джоб с цип може да побере различни отвертки, инструменти за велосипед / мотоциклет и аксесоари.Тя може да се използва като аварийно чанти за съхранение на аптечек първа помощ, аварийни комплекти в колата и автомобилни аксесоари. ▶Вертикална подвешивание - Във всяка чанта за инструменти има 2 черни пръстени, които можете да окачите на стената или долният клон на дървото за улесняване на достъпа.Описание на продукта : 1, Размери на продукта : 47,4 см x 28,3 см x 0,26 см /18,66 'x 11,14 x 0,1' инча. 2, Цвета на продукта : Военен зеленый3, В комплекта са включени : 5 торбички за съхранение, 2 висящи пръстени, 2 черни чанти-тоут, 1 каишка. 4, Материал : 600 D зелен плат Оксфорд.

R

Продукти в категория