.

.

ISOBU LILIANG - Мобилен Вентилатор за климатик, Преносим Без Вентилатор Вентилатор-Пречистване на Испарительной кула Въздушно охлаждане, с дистанционно управление, 12-ча?

ISOBU LILIANG - Мобилен Вентилатор за климатик, Преносим Без Вентилатор Вентилатор-Пречистване на Испарительной кула Въздушно охлаждане,

BGN 403.34
Продукти

◆ Добре дошли в магазинПо време на промоцията в магазина действа на изгодна цена, моля да вземете вашата поръчка за пазаруване.Дистанционно управление : Наслаждавайте се на пълен контрол върху режима на работа на изпаряване охладител, 12-часов таймер и 3 скорости на вентилатора с помощта на лесен за използване контролен панел, преносимо дистанционно управление. ◆ Голям резервоар за вода : Просто напълнете голям резервоар за вода с обем 4 л студена вода и кристали лед и оставете устройството автоматично охлаждане и овлажняване на въздуха за борба с суха плам, така и с ниска влажност. Когато е горещо, да го включите и да се насладите на комфортна температура, създавайки за вас и вашето семейство най-комфортни условия за настаняване. ◆ Лаптоп : Всичко, което трябва да направите, е да добавите и вода, Ако имате голям брой поръчки, моля свържете се с нас по електронната поща, можете да се възползвате от отстъпка. ◆ Удобен демонтаж и дръжка : Лесен за носене, капачка на резервоара за вода може напълно да се оттегли, лесен за почистване резервоар за вода и се слагат кубчета лед, много подходящ за дома, офиса, пикник на открито, пътуване и т.; Пожелавам на вас и вашето семейство щастие и здраве. ◆ Безлопастная дюза за сигурност и лесно почистване : Много по-безопасно да се използват в домакинствата, където има деца или домашни животни.Той подхвърля поток гладко, лечебен и висока скорост на въздуха за лична охлаждане, не е неприятно предпазни решетки или ножове за почистване; Магазин процъфтява благодарение на вашето пристигане, ние ще удвоим нашите усилия, за да покажа по-добри продукти!. ★ Гаранция за нашето обзавеждане за съхранение е 3 години, ако срещнете някакви проблеми в продължение на 3 години, ние отново ще ви изпратим ново оборудване, ще възстановяване на загубени данни е безплатно, гаранция за качество, по-големи частици чип, моля, бъдете сигурни в покупката!Подробна информация за продукта : Начин на охлаждане : водно охлаждениецвет : бял Мощност : 65 Втнапряжение : 220 Вшум : ≤50 дбреЖим подаване на въздух : въртене на вентилатора Кристали в комплекта : Даемемкость на резервоара за вода : 4 литрати-ра : дистанционно управлеНиеразмеры : 260x255x1090 мм Третата прехвърляне скорост на вятъра : силна, средна и слабаяособенности : Абсолютно нов и високо качество.

R

Продукти в категория