.

.

4 ОПАКОВКИ Златни Заколок-Вериги за коса, Модерни Дамски Щипки за Листа с Пискюли под формата на Зехтин Клони, Превръзка на Главата с Веригата за Булката, Аксесоари ?

4 ОПАКОВКИ Златни Заколок-Вериги за коса, Модерни Дамски Щипки за Листа с Пискюли под формата на Зехтин Клони, Превръзка на Главата

BGN 0.67
Продукти

【Фиби за коса с кичури】- Вие ще получите 4 златни вериги за коса за бала и да украсите косата си за създаване на различни прическиИзискан и уникален дизайн, значително ще разшири възможностите на своя темперамент, ще имате на последния вечер и ще привлече вниманието на публиката. 【Модерен дизайн】- Щипки за коса във формата на листа, зехтин клони и златен пискюл на веригата правят заколку за коса е очарователна и привлекателна. 【МАТЕРИАЛ】- Тази модна верига за удължаване на коса е изработена от висококачествена сплав, има гладка повърхност и не се плъзга; той е удобен за носене, тя не изглежда да е тежка и да не уврежда косата. 【Широко приложение】- Превръзка на главата и със златни веригата може да се използва за всяка прически за сватби, годишнини, абитуриентски балове, партита, на деня на св. Валентин, Коледа, деня на майката и т. 【Изискан подарък】 - Дайте на този подаръчен комплект на дъщеря си, жена си, приятелката си или сестрите си, на рождени дни, годишнини, Ден на благодарността, Коледа и Нова година, принуждавайки ги да се чувстват изключителни и чаровен. 4 опаковки златни заколок-вериги за коса, модерни дамски фиби, във формата на листа с пискюли под формата на зехтин клони, главоболие превръзка-верига за булката, аксесоари за коса, за жени-момичета.

R

Продукти в категория