.

.

Тежкотоварни Бънджи-каишка Kubatis за средни и Големи кучета, с Каишка за Дресура на кучета с две Дръжки, без напрежение за амортизация с катарама за автомобилни седал?

Тежкотоварни Бънджи-каишка Kubatis за средни и Големи кучета, с Каишка за Дресура на кучета с две Дръжки, без напрежение за амортизация

BGN 2.67
Продукти

?【ЗДРАВА лека обтегач с голяма товароподемност значително повишава якостта на опън ?【ЛЕКОТА на управление】 - 2 меки дръжки осигуряват по-удобни възможности, горната дръжка се използва по време на ходене, бягане или джогинг бутам, а другата в долната дръжка се използва в най-оживените тротоари, велосипедни пътеки също и места на събирания на хора, по-добре да контролирате кучето си. ?【Конструкция бънджи】 - Противоударная конструкция бънджи и мека дръжка за подобряване на контрола и амортизация на да отслабва натиска за собственика, така и за кучето, и осигуряват повече пространство и свобода за вашето куче. ?【МУЛТИПЛЕН сигурност】 - Каишка за кучета с двойна дръжка, метален око и на една кука-клипсой издържа огромна теглителна сила, като същевременно се гарантира сигурността на вашето куче в колата по време на шофиране; също така, благодарение на добре изглежда светоотражающему поводку за кучета се повишава сигурността на нощта. ? 【 Нашата подкрепа 】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас веднага, ако имате някакви проблеми с качеството или въпроси, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. ?【ЗДРАВА лека обтегач с голяма товароподемност значително повишава якостта на опън. ?【ЛЕКОТА на управление】 - 2 меки дръжки осигуряват по-удобни възможности, горната дръжка се използва по време на ходене, бягане или джогинг бутам, а другата в долната дръжка се използва в най-оживените тротоари, велосипедни пътеки също и места на събирания на хора, по-добре да контролирате кучето си. ?【Конструкция бънджи】 - Противоударная конструкция бънджи и мека дръжка за подобряване на контрола и амортизация на да отслабва натиска за собственика, така и за кучето, и осигуряват повече пространство и свобода за вашето куче. ?【МУЛТИПЛЕН сигурност】 - Каишка за кучета с двойна дръжка, метален око и на една кука-клипсой издържа огромна теглителна сила, като същевременно се гарантира сигурността на вашето куче в колата по време на шофиране; също така, благодарение на добре изглежда светоотражающему поводку за кучета се повишава сигурността на нощта. ? 【 Нашата подкрепа 】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас веднага, ако имате някакви проблеми с качеството или въпроси, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория