.

.

Стойка за Свободни дете Стенен Търговска Маса За Свободни Памперси Ресторант Ъглова Масичка За Свободни Стените на Детската Стая Станция за смяна на Дневна Грижа ?

Стойка за Свободни дете Стенен Търговска Маса За Свободни Памперси Ресторант Ъглова Масичка За Свободни Стените на Детската

BGN 3.33
Продукти

Realunisence е професионален производител и износител, който се занимава с дизайн, разработка и производство на оборудване за баниНие се ангажираме да предоставя първокласни продукти и услуги, ако се сблъскате с някакви проблеми, моля свържете се с нас, не се колебайте.СЕРТИФИКАТ за БЕЗОПАСНОСТ▼ е Изработен от полиетилен с висока плътност, различна здравина и издръжливост, елегантен и лесно моющийся.Вграден пневмоцилиндр управлява разгъване и раскладыванием, избягване на пружинения назад.Тестван до 110 килограма. Станция за смяна на пелени Realunisence е сертифицирана CPC. ЕРГОНОМИЧЕН дизайн ▼ Регулируема презрамка с вдлъбната повърхност осигурява безопасността на детето.Куки (5,5 кг) от всяка страна предоставя удобство.Издигнати ръбове от всички страни осигуряват надеждност.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ▼ Идва с всички инсталационните принадлежности (крепежный шаблон, винт, акрилна плоча за свободни дете, ръководство за инсталация) Отговаря на повечето стандарти за сигурност за търговска употреба при инсталиране на квалифициран специалист.СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО ▼ 32,17 "L * 4,60"W * 22,85"H затворен, 32,17 "L * 18,43"W * 22,85"H открито.Стенни пеленальная станция Realunisence с отслеживающей етикет, и ние предлагаме уважаемому на клиента 5-годишен поръчка.ТЪРГОВСКИ И ДОМАКИНСКИ ▼ Сгъваема станция за обличане, предназначени за кърмачета и малки деца, идеален за църква, детска градина, търговски центрове, летища, ресторанти, детски предучилищни заведения, детски ясли.Стенен промяна на маса, предназначени за икономия на място и е снабден с две куки, за да гарантира удобство.Управление на пневмоцилиндром се сгъва и разгъва, избягвайте пружинящего връщане.Колан държи детето на място.Хоризонтална търговски станция за свободни е предназначена за деца с тегло до 110 кг (от бебе до 3,5 години). Памперси трябва да се промени от 8 до 10 пъти на ден.Наистина болезнена задача.Промяна на маса Realunisence ще ви помогне да избегнете неудобни накланя и налягането върху гърба.Списък на пакетите : . Станция за преобличане на бебето Realunisence * 1. знакът на мястото за преобличане на бебето * 1. ръководство за инсталиране * 1.

R

Продукти в категория