.

.

Коледна Лента FairyLee Жичен, Разнообразни Блестящи златни панделки от Органза за Подарък опаковки бантов Коледна елха, Бели и Златни Коледна украса, 2.5 инча на 6 ярда В?

Коледна Лента FairyLee Жичен, Разнообразни Блестящи златни панделки от Органза за Подарък опаковки бантов Коледна елха, Бели и Златни

BGN 1.00
Продукти

Ярки и красиви цветове, както е показано на фигуратаТова може да се превърне в идеалната празнична акцент.Тел от двете страни на краищата метална лента улеснява манипулирането с нея, тя е добре държи формата, износостойкая и устойчива на счупвания.Може да се подстригва по желание ножица, не слайдове с въжето, няма да се отрази на красотата теми. 【Цвят с пайети】 : Тази лента за опаковане на подаръци, украсени с златни и бяла панделка от органза различни дизайни, които включват снежинки, коледни топки, ивици, звезди, листа, къдрици и цветя със златен или сребърен блясък.Всичко това са класически модели на коледна тематика.Златисто-бяла тема ще ви помогне да се създаде по-творчески коледна украса. 【Премиум качество】 : Тези елегантни бели и златни ленти са изработени от висококачествена органза и металлика, които се различават по трайност.Мрежестите краища може да се завъртете до и да се прибират в различни стилове бижута.Те са толкова здрави, че могат да запазят формата си, и тя никога няма да сълзотворен.Можете да проектира всичко, което искате. 【Коледен дизайн】 : Прозрачни панделки от органза със сребърни и златни вкусни коледни елементи са подходящи за коледната тематика и декорация на всякакви места.Блестящ дизайн с пайети ще отговори на вашите различни нужди и очаквания в този празничен ден. 【Широко приложение】 : Нашите блестящи телена декоративни ленти са идеални за украса на коледната елха, коледен венец, подарък опаковки, украса, парти, сватба, годишнина и всеки друг празник.Нашата коледна лента ще ви представя съвсем други впечатления. 【Внимание】 : За да се получи великолепен ефект на блясък на нашия начин на печат може да доведе до разпада на блясък.Но това не се отразява на вашето приложение.Ако имате някакви въпроси за процеса на закупуване, моля, свържете се с нас без никакво колебание.Ние ще решим вашите проблеми от първия път. 【Цвят с пайети】 : Тази лента за опаковане на подаръци, украсени с златни и бяла панделка от органза различни дизайни, които включват снежинки, коледни топки, ивици, звезди, листа, къдрици и цветя със златен или сребърен блясък.Всичко това са класически модели на коледна тематика.Златисто-бяла тема ще ви помогне да се създаде по-творчески коледна украса.

R

Продукти в категория