.

.

Лупа за четене, Увеличително Стъкло, Hd Led Лупа, Силна Лупа със светлинна Стойка, Регулируем Настолна Зажимная Осветителна Лупа, Занаяти за Четене, Хоби, Настолна Луп?

Лупа за четене, Увеличително Стъкло, Hd Led Лупа, Силна Лупа със светлинна Стойка, Регулируем Настолна Зажимная Осветителна Лупа, Занаяти

BGN 45.09
Продукти

Съвсем нова многофункционална лупа с удобни и издръжливи ергономични функции е много подходящ за четене на свободното време на възрастните хораУвеличително стъкло за работния плот двойна интензивност за работа/хоби : 110 mm 2,5-кратно обектив /5-кратно вставной обектив, идеален за четене на книги, списания, вестници и т. Многофункционална лупа за шиене, разглеждане на ремонт, бродерия и хоби.Лупа с 2 суперяркими светодиодите : Захранва от 3 батерии тип Ааа (в комплекта не са включени), се използва като настолна лампа и лупа; Подходящ за четене при слабо осветление или при отблизо в тълпата.Лупа със стойка и клип : гума универсална стяга е надеждно фиксиран в края на всяка плотове за удовлетворяване на различните нужди или може да застане върху работния плот с два здрави крака. Различни сцени : Увеличително стъкло - перфектен увеличительный инструмент за дома, офиса, клас и за пътуване.Всеки има собствено "под Лупа".Можете да се Преувеличават Ползите от Други, а Вие Също можете да се Преувеличават недостатъците на Другите.Можете да се Омаловажава Своите слабости, Можете Също така Да Преувеличават Собствените Си Недостатъци.След това, като се насладите на Собствените Си "Увеличително стъкло", Определя Скоростта, с която расте Човек.Повече отразява Обхвата на живота на Човека, неговото Качество и Вкус.Проектната лампа-лупа за хоби 1. Това е универсален увеличително стъкло ще направи очите Ви по-ясни и способни по-добре да се разграничат най-малките подробности в живота. Голяма кръгла прозрачна акрилна леща 110 mm, предназначена за всеки тип задачи, четене на малки шрифтове, търсене на дребни предмети в тъмното, фина настройка на много хоби-занаяти. Въпреки че общата интензивност на увеличаване е 2,5 пъти, леща с по-малко фокусно разстояние на обектива на по-голям размер има 5-кратно увеличение. Две led светлини в горната част на Gooseneck Осигуряват надеждна отбелязването без трептене, която е насочена към обекти, които виждате през обектива, и помага в тъмнината. Освободен, Клипа ще се отвори. Сверхчистые лещи Помагат на нашите Очи по-добре е да се възприемат Околната среда и опознаването на Нашия Свят. Подходящ за вашия дом, офис или студио.

R

Продукти в категория