.

.

HISDH Розова Раирана Пиедестал покритие за Малко Момиче, Рожден Ден, на Фона на Душата, Розова Сватба, Украса на Капака на Цилиндъра за Душ За Младоженци, Кръщение, При?

HISDH Розова Раирана Пиедестал покритие за Малко Момиче, Рожден Ден, на Фона на Душата, Розова Сватба, Украса на Капака на

BGN 1.67
Продукти

Размер : диаметър 36 см, височина 75 виж Винил материал е здрав и достоен, подходящи за печат с висока разделителна способност, цвета ярък печатТой е водоустойчив, но не бива да се измие.Поради доставка в сгънат вид, моля, можете да прогладить задната страна на фона на парна ютия.В комплекта е включена само за покриване на осп /на цилиндъра, без осп / на цилиндъра.Украсете смислен фон като напомняне за вашия специален ден!.Въпреки, че по ръба на кръглата фон монтирани ластични въжета, можете да прецизира размера, но диапазон на регулиране е малък, така че, моля, изберете подходящ размер в съответствие с кръгла поставка /патрон. Въпрос : Как да премахнете гънки?За : Прогладьте задната част на фона, при ниска температура, и дръж го. В : Как се мотае фон?О : Край на кръглата фон е снабден с еластични джапанки за обзавеждане на инсталацията. В : Мога ли да получа индивидуален фон?О : Да. моля, не се колебайте да се свържете с нас и да ни кажете вашите изисквания, преди пускането на поръчката, и ние проектираме за вас.Въпрос : Какво трябва да направя, ако получената мен на фона на проблемите с качеството?О : Моля, не бързайте да пишете лошо преглед на сайта. ? Моля, първо се свържете с нас и да ни уведомите за конкретен проблем на продукта.Ние ще ви отговорим в най-кратки срокове и ще решим проблема вместо вас.Нашата цел е да ви предоставят едно незабравимо изживяване от пазаруването.

R

Продукти в категория