.

.

7x5ft Момиче на 1-ви Рожден Ден на Фон За Снимки Розово-Годишният Фон за рождения Ден на Цветен Балон Украса за Партито по повод Първия Рожден Ден на Детето за Фотограф?

7x5ft Момиче на 1-ви Рожден Ден на Фон За Снимки Розово-Годишният Фон за рождения Ден на Цветен Балон Украса за Партито по повод Първия

BGN 1.00
Продукти

【Размер】 : Розов калъф за рожден ден за дванадесет бебето размер на 7 фута (Ш) х 5 метра (В), 210 см х 150 см, безшевни, сгъваема и използван повторно 【Материал 】 : Висококачествена тънък винил плат.Който е лек, удобен за пренасяне, може да се сгъва и лесно да носите със себе си. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】 : на Фона на 1-ви рожден ден на малката принцеса с ярки детайли и реалистични цветове, отличен за фотосесия на първия рожден ден на момичетата. 【Повод】 : идеален за снимки на рожден ден годовалой години, на фона на детска фотография, на заден план, за фотосесия с разбито торта за първия рожден ден, на заден план, за фото студио, банер за украса на стени за партита, декори за директно излъчване на видео, декор тапети за десерт на масата. 【УСЛУГИ】 : Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Ако има проблем с информацията предоставена от вас на фона, моля, оставете ни съобщение и ще получите задоволително решение в рамките на 24 часа.★Поддръжка на потребителски фон.Добре дошли в нашия магазин декори за снимките, това е чудесен фон за снимки годовалой давност.Подробна информация : Име : Фон за първия рожден ден за момиче Материал : винил Цвят : розов Размер : 7 фута (Ш) x 5 фута (В)/210x150 см Mailto : Само 1 бр. x фон за рождения ден на една година, сгъваема доставка.(Без стойка или друг декоративен подпори) Широко приложение : Розов фон за първия рожден ден момичета подходящ за къпане на бебето, фотография рожден ден, портрет на снимане и заснемане на малките домашни любимци, студио видео, фото студио.Маси за торти, маси за шведска маса с шоколадови бонбони, линии на шведска маса с храна, фотобудки, Задники отлично се вписват в детски стаи за създаване на любимите си сцени.Що се отнася до снимане на натюрморт, направете вашите снимки уникални незабавно.Полезни съвети : Тъй като фотографски фонове идват в сгънат вид, могат да се образуват заломы, ето как да ги изтриете : 1. Плътно завийте ги патрон, а след това просто изчакайте 2-4 дни.Бръчки и капакът са почти изчезнали. прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.

R

Продукти в категория