.

.

plplaaoo Дефлектор отдушник, Дефлектор Климатик, Разтегателен Ветрозащитный екран от пряк Обдува Студен Климатик за Домашния Офис (Бял)

plplaaoo Дефлектор отдушник, Дефлектор Климатик, Разтегателен Ветрозащитный екран от пряк Обдува Студен Климатик за Домашния

BGN 1.00
Продукти

➽ Високо качество : Изработен е от висококачествен материал, лесен за почистване и употребаЛесен и удобен за съхранение. ➽ Удобен контрол на температурата : Да контрол на температурата в помещението по-здрави и удобни, това може да ви помогне да насочват въздуха там, където искате, за по-комфортен престой и по-ефективно отопление и охлаждане, поддържайте равномерно затопляне или охлаждане на помещението. ➽Оригинален дизайн на ръководните перваза на вятъра : конструкцията на гнездото за карта затваря въздушен дефлектор в вентиляционном отверстии климатик, чрез предоставяне на повече възможности за да отговарят на вашите нужди, което осигурява максимална ефективност. ➽ Инсталацията е проста и красива, можете свободно да регулирате ъгъла на наклона на предното стъкло, за да променя посоката на вятъра, като се избягва директно обдува.Стилен и елегантен дизайн го прави подходящ за всяка среда, независимо дали това е семейство, офис, лично пространство или дори в супермаркет, той може добре се вписват във всеки интериор и няма да изглежда тромава, стилен и чист. ➽Е подходящ за различни модели на климатици : Използвайте мащабируем дефлектор за кондициониране на въздуха, за да се адаптират към различна височина климатик, подходящ за всички видове климатици. ➽ Високо качество : Изработен е от висококачествен материал, лесен за почистване и употреба.Лесен и удобен за съхранение. ➽ Удобен контрол на температурата : Да контрол на температурата в помещението по-здрави и удобни, това може да ви помогне да насочват въздуха там, където искате, за по-комфортен престой и по-ефективно отопление и охлаждане, поддържайте равномерно затопляне или охлаждане на помещението. ➽Оригинален дизайн на ръководните перваза на вятъра : конструкцията на гнездото за карта затваря въздушен дефлектор в вентиляционном отверстии климатик, чрез предоставяне на повече възможности за да отговарят на вашите нужди, което осигурява максимална ефективност. ➽ Инсталацията е проста и красива, можете свободно да регулирате ъгъла на наклона на предното стъкло, за да променя посоката на вятъра, като се избягва директно обдува.Стилен и елегантен дизайн го прави подходящ за всяка среда, независимо дали това е семейство, офис, лично пространство или дори в супермаркет, той може добре се вписват във всеки интериор и няма да изглежда тромава, стилен и чист.

R

Продукти в категория