.

.

Инструменти с спрей глава GIANNEER инсталиране напоителна Инструменти с Отвертка Инструмент За Облекчаване на Ротора за Системи за Пръскачки за Поливане на тревни пл?

Инструменти с спрей глава GIANNEER инсталиране напоителна Инструменти с Отвертка Инструмент За Облекчаване на Ротора за Системи за Пръскачки

BGN 1.33
Продукти

1 Набор от инструменти за пръскане GIANNEER : Комбинация инструмент за регулиране на главата разбрызгивателя и ротационен инструмент, може да отговори на нуждите на услуга разбрызгивателя за напояване на тревни площи!. Отлично качество : Инструмент с разбрызгивающей глава е изработена от плътен стомана S50 C, повърхността се обработва по метод електрофореза, който лесно ръждясва.Материал на дръжките - PVC покритие.Този инструмент със спрей глава, подходящи за различни условия на работа и има дълъг срок на служба.Използването на разбрызгивателя : ① Поставете инструмент за управление на спрей за прът разбрызгивателя. ② Стиснете дръжката и внимателно издърпайте дръжката нагоре, след това повдигнете дръжката с ръка. ③ Плъзнете инструмент отстрани, за да задържите пръчката, не се допуска прибиране на пръта. ④ Инсталирайте новата дюза, замени или да махнете стария. ⑤ Вдигнете пръчката ръчно и извадете инструмента, след това бавно отпуснете пръчка, за да завършите инсталацията. Универсален ротационен инструмент : инструмент за регулиране на ротора се използва за регулиране на ротори системи за напояване на тревни площи.Той е подходящ и за други марки, 3500, 5000, 5000 Plus, 5500, 6504, 7005, 8005, 351 B, серия 32 SA, 42 SA и 52 SA.С помощта на този инструмент може да се регулира дъга и на разстояние на пръскане с вода във вътрешния двор, градината и в градината. Внимание : Неспазването на инструкциите може да доведе до увреждане на дюзата.

R

Продукти в категория