.

.

VOVIGGOL Air Vent Притежателя на телефона, за закрепване на контакта 【Силна стабилност】 Въртене на 360 ° Силикон Кола за мобилен телефон, съвместим с iPhone Samgsung и всички смар?

VOVIGGOL Air Vent Притежателя на телефона, за закрепване на контакта 【Силна стабилност】 Въртене на 360 ° Силикон Кола за мобилен телефон,

BGN 4.99
Продукти

【Идеален за грайфери контакти】 Това автомобилно вентилационно планина за контакти, изработени от силиконов материал по цялата повърхност (с изключение на затягане), което може най-добре да защитите телефона си и розетка от надраскванеНашето вентилационно скоба за кола разполага с голям размер 2x2,7 инча, което може да се осигури стабилна опора за мобилен телефон прави мобилния си телефон по-устойчиви и не трясущимся по време на шофиране. 【Обновен вентилационна (противовакуумна) канална скоба】 В вентиляционном зажиме има вградена пружина, просто кликнете на зажиме, това е кола планина с гнездо, ще бъде здраво прикрепен към дадена повечето ножове на вентилационни дупки от различен тип.Закопчалка за телефон на вентиляционном отверстии кола с дебелото неплъзгащи силиконовата подложка осигурява двойно заключване и никога не пада. 【Управление с една ръка и въртене на 360 ° 】 Вашият смартфон може лесно да извадите от употреба на телефона air vent или се връща с една ръка.Независимо от това, дали предпочитате навигацията в портретен или пейзажен режим, това е планина за отдушник напълно отговаря на вашите нужди.Използвайте вашето GPS или слушайте музика списък с нулев риск от падане, тъй като нашето силикон планина за контакти винаги е добре кодифициран. 【Универсална съвместимост】 е Съвместим с повечето видове скоби за контакти, като сгъваема изход, ацетатная прахово изход, метална диамантена изход и блестящ изход и т. е Съвместима с всички смартфони, като i Phone 13 12 11 Mini Pro Max 8 7 XS X Plus, Samsung Galaxy, Google и т. 【Интимни услуги】 Нашия титуляр контакти за кола осигурява безпроблемна гаранция в продължение на 12 месеца и 100% връщане на парите, за да се докаже важността, която придаваме на качеството.Всяка помощ или проблеми, моля, свържете се с нас свободно, ние ще бъдем на ваше разположение 24 часа в денонощието. 【Идеален за грайфери контакти】 Това автомобилно вентилационно планина за контакти, изработени от силиконов материал по цялата повърхност (с изключение на затягане), което може най-добре да защитите телефона си и розетка от надраскване.Нашето вентилационно скоба за кола разполага с голям размер 2x2,7 инча, което може да се осигури стабилна опора за мобилен телефон прави мобилния си телефон по-устойчиви и не трясущимся по време на шофиране. 【Обновен вентилационна (противовакуумна) канална скоба】 В вентиляционном зажиме има вградена пружина, просто кликнете на зажиме, това е кола планина с гнездо, ще бъде здраво прикрепен към дадена повечето ножове на вентилационни дупки от различен тип.Закопчалка за телефон на вентиляционном отверстии кола с дебелото неплъзгащи силиконовата подложка осигурява двойно заключване и никога не пада. 【Управление с една ръка и въртене на 360 ° 】 Вашият смартфон може лесно да извадите от употреба на телефона air vent или се връща с една ръка.

R

Продукти в категория