.

.

Стъпка За Сушене на Стълбите в Аквариум за Костенурки, Скалната Местообитание за Влечуги от смола, на Ландшафта за Хранене Костенурки, един Скорпион, Декоративна Л?

Стъпка За Сушене на Стълбите в Аквариум за Костенурки, Скалната Местообитание за Влечуги от смола, на Ландшафта за Хранене Костенурки,

BGN 35.14
Продукти

【Материал】 Висококачествена полимерна материал, здрави, издръжливи и с дълъг живот, не избледняват и не променя цвета във вода, няма да навреди на аквариумным домашни любимци или растения, ще осигурят здравословен растеж лазающих домашни любимци 【Защита на костенурки】Земноводните и влечугите предпочитат сухи гърба, за да се намали стреса и се подобри физическата си форма и имунитет.Така че добавянето на рампата за проследяването стъпки пълзи костенурки може не само да увеличи красотата и грижата за околната среда, но и за подобряване на здравето на вашия домашен любимец. 【Детска площадка за най-малките домашни любимци】Платформа за слънчеви бани предоставя амфибиям и рептилиям място за игра, хранене и къпане под естествена слънчева светлина, за да отговарят на нуждите на тяхното здраве. 【- Добри Декорация】Той е много подходящ за украса на резервоари за влечуги и аквариуми.Може да се използва за декорация на аквариум, аквариумной легла, създаване на естествения пейзаж в аквариума и забавление на вашите риби или костенурки. 【Добро обслужване】 Ние предлагаме 100% перфектно обслужване на клиентите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема си.Спецификация : Приложим сценарий : аквариум за риби в аквариум за костенурки и т. Списък на пакетите : .

R

Продукти в категория