.

.

здравейте!Набор от Подправки за Къмпинг SCI от Естествена кожа, Пътен Титуляр за Подправки, Комплект за Подправки за Туризъм, комплект за Подправки за занаятчийскот?

здравейте!Набор от Подправки за Къмпинг SCI от Естествена кожа, Пътен Титуляр за Подправки, Комплект за Подправки за Туризъм,

BGN 12.99
Продукти

Кожа 【Висококачествени материали】 Бутилка за подправки изработен от безвредни хранителни стъкло, което е безопасно за използване.Чанта за съхранение, изработен от кожа, която на пипане е гладка и мека, здрава и устойчива на счупвания.Това е необходимия набор за приготвяне на храна на открито. 【Дизайн с голям капацитет】 Комплект за подправки за къмпинг е оборудван с 4 отделни отделения за подправки и 4 бутылочками за съхранение на хранителни подправки обем 30 мл, в които могат да се съхраняват всички видове подправки, отговарящи на вашите различни нужди в готвене на открито. 【Трайно уплътнение】 Алуминиеви капачки за бутилки с подправки с уплътнена уплътнение от силиконов гел вътре осигуряват надеждно уплътнение, на което няма да се отрази на влага, вода или неприятна миризма на открито.Благодарение на своя дизайн, това е идеален носител на течности. 【Широко приложение】 - Сгъваема конструкция, която улеснява поставянето му.Подходящ за къмпинг, на открито, пикник, туризъм, градинарство, планинарство, лов, барбекю, риболов, пътешествия, експедиции, на аварийна ситуация в колата и оцеляване на открито. 【Удобен и преносим】Комплект шишета за подправки е с размер на 5,4 Л * 3"Вата и малко тегло.Това е продукт, който можете да носите със себе си в лагери, пътувания и много други дейности.Отличен за туристи, които трябва внимателно да съхранява малки покъщина в своята раница. 【Висококачествени материали】 Бутилка за подправки изработен от безвредни хранителни стъкло, което е безопасно за използване.Чанта за съхранение, изработен от кожа, която на пипане е гладка и мека, здрава и устойчива на счупвания.Това е необходимия набор за приготвяне на храна на открито. 【Дизайн с голям капацитет】 Комплект за подправки за къмпинг е оборудван с 4 отделни отделения за подправки и 4 бутылочками за съхранение на хранителни подправки обем 30 мл, в които могат да се съхраняват всички видове подправки, отговарящи на вашите различни нужди в готвене на открито. 【Трайно уплътнение】 Алуминиеви капачки за бутилки с подправки с уплътнена уплътнение от силиконов гел вътре осигуряват надеждно уплътнение, на което няма да се отрази на влага, вода или неприятна миризма на открито.Благодарение на своя дизайн, това е идеален носител на течности. 【Широко приложение】 - Сгъваема конструкция, която улеснява поставянето му.Подходящ за къмпинг, на открито, пикник, туризъм, градинарство, планинарство, лов, барбекю, риболов, пътешествия, експедиции, на аварийна ситуация в колата и оцеляване на открито.

R

Продукти в категория