.

.

Красиво огледало за удължаване на Мигли с ефект на паметта, за да проверите за удължаване на Миглите със Свободен Завъртане на 270 Градуса, Лесно Огледало за грим за ?

Красиво огледало за удължаване на Мигли с ефект на паметта, за да проверите за удължаване на Миглите със Свободен Завъртане на

BGN 1.33
Продукти

【Перфектен широк ъгъл на】С помощта на големи огледала за мигли с размер 2 x 1,3 инча ще видите всички мигли изцяло в една гледна точкаТова ви позволява да наблюдавате миглите на клиента си от всички страни, без никакви главоболия, като по този начин се гарантира ви идеалното удължаване на миглите. 【Кристално чист вид】 Покрита със слой от защитно фолио, за да проверите за удължаване на миглите абсолютно нови и без никакви досадни драскотини, която осигурява кристално чист преглед на всеки детайл, която позволява да се създаде безупречен комплект за удължаване на мигли. 【Свободно завъртане на 270 градуса】Огледалото може свободно да се регулира и се фиксира, което осигурява най-добрия и удобен ъгъл на виждане.Можете да настроите огледалото под каквото и да е за добре ви ъгъла.Задължителен инструмент за всички майстори за изграждане на миглите. 【Лек и преносим】 е Изработена от лек материал ABS, удобен за използване и портативен за носене.Общата дължина на косметологического инструмент е 14 см / 5,1 инча, той е изящен и компактен, перфектно ляга в ръката и е лесен за управление. 【Идеален за изграждане на миглите】 С помощта на този прекрасен инструмент, който можете по-добре да наблюдава миглите на клиента си и провери, има ли някакви дефекти, за да създаде идеалното удължаване на миглите.

R

Продукти в категория