.

.

Торнесс Уау! Набор от Блестящ Прах за релеф Трио Vintage Glitter, 3x15 мл | Ретро Нефрит, Реколта Романтика и Ретро Близалка-бастун | Дайте воля на творчеството и придайте на в?

Торнесс Уау! Набор от Блестящ Прах за релеф Трио Vintage Glitter, 3x15 мл | Ретро Нефрит, Реколта Романтика и Ретро Близалка-бастун

BGN 2.67
Продукти

В този прекрасен комплект забавни WOW vintage трио включва три от най-продаваните прах за подпечатване от колекцията VINTAGE, разработена и създадена на Марион ЭмберсонВ комплекта са включени 3 бутилки с ярки пигментными прахове 15 мл VINTAGE JADE VINTAGE РОМАНТИКА и РЕТРО ЛЕДЕНЦОВЫЙ ТРЪСТИКА.Дайте воля на творчеството и придайте на вашето тиснению блясък.Поръсва се с влажна мастило, отстранете излишния, потупване по листата.Нанесете на топлината с помощта на отоплителния инструмента, заготовката ще се разтопи и ще се повиши.Висококачествена нетоксичная блестяща пудра на прах за релеф.В този прекрасен комплект забавни WOW vintage трио включва три от най-продаваните прах за подпечатване от колекцията VINTAGE, разработена и създадена на Марион Эмберсон. В комплекта са включени 3 бутилки с ярки пигментными прахове обем 15 мл, РЕТРО НЕФРИТ, РЕКОЛТА РОМАНТИКА и ретро ЛЕДЕНЦОВЫЙ ТРЪСТИКА. Проявете своя творчески потенциал и придайте на вашето тиснению блясък.Препоръчваме винаги да се разклатят банки, преди да използвате, тъй като може да се образува утайка. Разбрызгайте мокро мастило, отстранете излишния, потупване по листата.Нанесете на топлината с помощта на отоплителния инструмента, заготовката ще се разтопи и ще се повиши.Дайте блесткам да изсъхне за няколко минути, за да те затвердели Благородна нетоксичная блестяща пудра на прах за щамповане Ако сте начинаещ в тази техника, по-долу описание на простите форми на релеф : Традиционно създаване на мокро изображение, причиняването на печат и мастила с помощта на тампони за печат или писалка, за релеф.Работете бързо, тъй като мастилото трябва да останат отпечатъци по време на полагането на прах.Поръсете с прах за релеф цялата повърхност, която трябва да се вдигне.Прах трябва да се придържаме към чернилам, така че е важно да мастило бяха още влажни. отстранете излишния прах, постучав лист и като му позволи да падне обратно в съда.Случайни следи от прах може внимателно да изчеткате четка или унищожавам.Загрейте на прах с помощта на термоинструмента, опитвайки се да се разпределя равномерно топлината по цялата площ.Това е най-добре отдолу.Движете инструмента бавно, за да не перегреть и не горят хартия.

R

Продукти в категория