.

.

Велоергометър HARISON за дома Стационарен с магнитно съпротивление Вертикален Велоергометър с товароподемност 350 паунда (HR-B7N)

Велоергометър HARISON за дома Стационарен с магнитно съпротивление Вертикален Велоергометър с товароподемност 350 паунда (HR-B7N)

BGN 169.99
Продукти

【Магнитен велоергометър за вкъщи】 : Заседнал велоергометър HARISON, оборудван с американската система за изключване на звука, осигурява изключително плавно и почти тиха езда, 14-двустепенна система на магнитното съпротивление осигурява плавно отзивчивост път чрез увеличаване на съпротива полеЛесно се проверява интензивността на вашата тренировка с помощта на удобен превключвател на съпротива с няколко регулаторни органи. 【Продадените монтаж и гарантиране на сигурността】 : Велоергометър HARISON товароподемност 350 паунда е Изработен от тежък и рафинирани стомана и здрава, като планинско reliance с тегло до 350 паунда повърхност е покрита със специална боя за печене, която предпазва околната среда, притежава свойства, устойчиви на корозия, сертифицирана от SGS, е гаранция за безопасност. 【Напълно регулируеми тренировъчен велосипед за помещения】 : 4-позиционен регулируема широко кожен тапицирана седалка може лесно да се движи напред / назад и нагоре / надолу.Удобна седалка може да се регулира по височина и близост с лост, за да отговарят на различна височина или дължина на ръцете. Подвижна стойка за таблет и транспортировочные колела помагат за лесно преместване на велоергометър.Най-добрите симулатори за дома. 【LCD-монитор и мултифункционално стойка за таблет】 : Велоергометър HARISON за колоезденето в стаята е оборудвана с LCD монитор, който следи вашето време, скорост, дистанция, изгорени калории и километража по време на каране на мотор. Титуляр таблет 2 в 1 разполага с капацитет за Ipad и държач за бутилка за вода, която ви позволява едновременно да се насладят на домашна тренировка и музика за телевизор, което улеснява и веселит вашата тренировка у дома. 【 Удобни фитнес оборудване за дома 】Регулируеми въжета за краката създават идеална за кацане за краката си.Сверхширокая устойчива на плъзгане дизайн осигурява комфортно пътуване, двойни транспортировочные колела осигуряват безпроблемно преместване.Просто наклонете и завъртете за използване или премахване на депозита.Няма нужда от вдигане на тежести или напрягат мускулите. 【Че предоставя HARISON】 : Предлага не само високо качество на велосипед за колоездене на закрито, но и по-добро следпродажбено обслужване след вашата поръчка.

R

Продукти в категория