.

.

144 бр. Коледен съобщение на Въздушната ноктите Lorvain Коледен Предварителен лепило с Пълно Покриване на Къси Детски режийни ноктите 6 Кутии Детски Акрилни Нокти за Ко?

144 бр. Коледен съобщение на Въздушната ноктите Lorvain Коледен Предварителен лепило с Пълно Покриване на Къси Детски режийни ноктите 6 Кутии

BGN 2.80
Продукти

? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 6 опаковки коледни детски режийни нокти различни стилове, всяка опаковка от 24 бр, общо 144 парчетаДостатъчно може лесно да озарява детски нокти, за да отговарят на нуждите им в продължителна употреба. ? Подходящи размери : Тези детски акрилни режийни ноктите са на разположение в 12 различни размери.Лесно можете да изберете размер, който е подходящ за всеки нокът, както и завършване на дизайна на ноктите, без никакви пречки в процеса на работа с нокти. ? Коледен дизайн : Коледен детски комплект режийни нокти изпълнена с такива модели като Дядо Коледа, коледна елха, снежен човек и лосове, които добре ще детски нокти и да придадат още повече чар на Коледа или вечеринкам. ? Висококачествен материал : Детски режийни ноктите са изработени от висококачествена ABS-пластмаса, който не само не е токсичен и няма мирис, е безвреден за детския организъм, но също така по-тънки и по-твърда, достатъчно за продължителна употреба и замяна. ? Лесен за работа : Нашите коледни детски режийни ноктите са от пресована вид, който е лесен за нанасяне и експлоатация.Само трябва да изберете подходящите режийни нокти, които ви харесват, и да ги залепите, за да се постигне желания ефект.Достатъчно количество.Комплектът съдържа 144 броя коледни детски режийни нокти с различни размери в достатъчно количество, което ще ви позволи лесно да се модифицира своите нокти и да ги споделят с близки и приятели за коледните партита.Очарователен подарък. Детски режийни ноктите са подходящи за маникюрных салони и нокти арт със собствените си ръце в домашни условия.И това е хубав подарък за дъщерята, приятелите, момичетата, студенти и т., перфектен избор за подарък на Коледа.Материал : Материал ABS.Цвят : както е показано. Размер : 12 размер, както е показано на фигурата.Пакетът включва в себе си. 6 Кутии X 24ШТ Коледни Детски режийни ноктите. Моля, почистете и изсушете ноктите преди използване на този коледен преса за нокти;. Цвят на коледните режийни ноктите могат да се различават леко от осветление / на ъгъла на огледала / очите и т.

R

Продукти в категория