.

.

VIVALAVIDA LAVIDA Преносима Капельная Кафе машина, Малка Електрическа кафемашина с кофемолкой и плат, универсална за Пътуване, Къмпинг, Туризъм, Кухня, Офис, Кола (черен)

VIVALAVIDA LAVIDA Преносима Капельная Кафе машина, Малка Електрическа кафемашина с кофемолкой и плат, универсална за Пътуване, Къмпинг, Туризъм,

BGN 2.33
Продукти

【ЗАБЕЛЕЖКА】 Тази машина не е функция претоплянеНие ви препоръчваме да го използвате с нагревателен кана.Той съхранява, смила и приготвя кафето!Единственото, което ви трябва, - това е топлата вода!. -Електрическа кафемелачка, филтър, разливной чайник, вакуумни чаша - всички в един набор за приготвяне на капкова кафе.Чаша с вътрешната мащаб обем 7,78 литра и допълнителна лъжица за зърна с капацитет от 0,53 унция позволяват лесно да приготвите перфектното кафе в съотношение вода и смляно кафе 15 : 1 и реализиране на стандарт SCA "Gold Cup", без използването на инструменти за претегляне. Само 1,6 килограма - ATONCE се различава непобедим тегло, компактен и сверхпортативностью.Можете да го вземете със себе си в джоба си или просто с лекота сложи в раница. -Благодарение на 5 различни настройки на смилане, от голям до малък, лесно можете да създадете различни маркови кафе напитки, които са подходящи за вашето настроение и повод.Съвет : Ако искате да използвате за приготвяне на кафе друго устройство за приготвяне на кафе, те също могат да бъдат на мелница.Продуктът е оборудван с литиево-йонна батерия с капацитет 1600 mah, при пълно зареждане може да се смила около 15 чаши кафе.Порт за зареждане Type-C и USB може да отговаря на повечето от условията на зареждане. забележка : ATONCE не поддържа бързо зареждане. -Точно дизайн ATONCE перфектно имитира поток на водата и скоростта, с която кана с гъши врата залива на кафе с вода. 【ЗАБЕЛЕЖКА】 Тази машина не е функция претопляне.Ние ви препоръчваме да го използвате с нагревателен кана.Той съхранява, смила и приготвя кафето!Единственото, което ви трябва, - това е топлата вода!. -Електрическа кафемелачка, филтър, разливной чайник, вакуумни чаша - всички в един набор за приготвяне на капкова кафе.Чаша с вътрешната мащаб обем 7,78 литра и допълнителна лъжица за зърна с капацитет от 0,53 унция позволяват лесно да приготвите перфектното кафе в съотношение вода и смляно кафе 15 : 1 и реализиране на стандарт SCA "Gold Cup", без използването на инструменти за претегляне. Само 1,6 килограма - ATONCE се различава непобедим тегло, компактен и сверхпортативностью.Можете да го вземете със себе си в джоба си или просто с лекота сложи в раница.

R

Продукти в категория