.

.

Знак за опасност от високо напрежение Не влиза 10x14 Алуминий Здрав /Защитен от атмосферни влияния До 7 години на открито (2 опаковки)

Знак за опасност от високо напрежение Не влиза 10x14 Алуминий Здрав /Защитен от атмосферни влияния До 7 години на открито (2 опаковки)

BGN 8.91
Продукти

★ Най-ДОБРАТА в ИНДУСТРИЯТА дълголетие - в знака за високо напрежение се използва алуминиева сплав с размерите на 10x14 инча за подобряване на производителносттаМожете да премахване на графити, и вашата графика ще бъдат защитени нашите означения са по-забележими, отколкото при конкурентите с размери 7x10 инча. ★ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дълъг срок на експлоатация - В знак на високо напрежение за дома се използва най-добрата в производството на UV-печат, мастила придават хубав блясък.Графики с боя и да издържа на различни външни въздействия, като се гарантира, че те не выцветут през 7 години. ★ СТАНДАРТЕН размер-знак за високо напрежение размера на 10x14 инча посреща на портата на преден или заден двор, знаци имат заоблени ъгли и не са чеп за безопасно боравене, по-дълъг експлоатационен срок и професионален външен вид. ★ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - всеки знак за високо напрежение с 4 предварително просверленных дупки с диаметър 3/16 инча за винтове или телени основи, които трябва да се опрости монтаж на дървена или жично огради.(Съжалявам, трябва да предоставят на своите собствени винтове или равенство). ★ НАШАТА 100% ПРЕПОРЪКА : Препоръчва се закупуване на табелата с размерите на 10x14 инча, ако сте закупуване на табелата с размери 7x10 инча, това трябва да е много, много лошо, защото тя е твърде малка. ★ Най-ДОБРАТА в ИНДУСТРИЯТА дълголетие - в знака за високо напрежение се използва алуминиева сплав с размерите на 10x14 инча за подобряване на производителността.Можете да премахване на графити, и вашата графика ще бъдат защитени нашите означения са по-забележими, отколкото при конкурентите с размери 7x10 инча. ★ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дълъг срок на експлоатация - В знак на високо напрежение за дома се използва най-добрата в производството на UV-печат, мастила придават хубав блясък.Графики с боя и да издържа на различни външни въздействия, като се гарантира, че те не выцветут през 7 години. ★ СТАНДАРТЕН размер-знак за високо напрежение размера на 10x14 инча посреща на портата на преден или заден двор, знаци имат заоблени ъгли и не са чеп за безопасно боравене, по-дълъг експлоатационен срок и професионален външен вид. ★ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - всеки знак за високо напрежение с 4 предварително просверленных дупки с диаметър 3/16 инча за винтове или телени основи, които трябва да се опрости монтаж на дървена или жично огради.

R

Продукти в категория