.

.

ZORILO Лепило Куки самоклеящийся Врата Кука Кука За Врата Часова Стенни Без Перфорация Врата Закачалка Чанта за съхранение на дрехи Европейски Стил Обикновен Здрав (?

ZORILO Лепило Куки самоклеящийся Врата Кука Кука За Врата Часова Стенни Без Перфорация Врата Закачалка Чанта за съхранение на дрехи Европейски

BGN 1.33
Продукти

Подходящ за врати на гардероби, всекидневни, кухни, общи спални, бани и т идеален като монтира камерата или закачалки на куката. Размер : един размер.Може да бъде отстранен по желание, които се използват на вратата на гардероба, лесно запознат и свободно подвешивается.ПРЕДИ И СЛЕД ОБСЛУЖВАНЕ : свържете се с нас като надеждна приятели по всяко време, когато се чувстват неудовлетворени.Подходящ за врати на гардероби, всекидневни, кухни, общи спални, бани и т. идеален като монтира камерата или закачалки на куката. Размер : един размер.Може да бъде отстранен по желание, които се използват на вратата на гардероба, лесно запознат и свободно подвешивается.ПРЕДИ И СЛЕД ОБСЛУЖВАНЕ : свържете се с нас като надеждна приятели по всяко време, когато се чувстват неудовлетворени.Това може да създаде перфектното място за съхранение на вещите във вашия пране, банята, спалнята, хола и т. Материал : желязо Размер : един размерцвет : златен пакет включва : 1 вратата на куката. Моля, оставяйте грешка 0 наu20112 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Само закачалка с плетене на една кука, други аксесоари, демонстрационни на снимката, в комплекта не са включени!.

R

Продукти в категория