.

.

Кошница SOOTOP Кошница от Храна на Прежди Окото с Сушильной Кошница Ръчно изработени Чаша За Съхранение на Продукти и Органайзер (Кафяво S, S)

Кошница SOOTOP Кошница от Храна на Прежди Окото с Сушильной Кошница Ръчно изработени Чаша За Съхранение на Продукти и Органайзер

BGN 5.76
Продукти

Цвят : КафявоИзработен е от Висококачествен естествен, с помощта на най-Добри практики, оборудване За преработка и производство, Антимота. Кошница за сервиране на храна и ръчно изработени 1 бр. размер : 41 см в диаметър, с 5 см дълбочина 16 см височина.Изработен е от Висококачествен естествен, с помощта на най-Добри практики, оборудване За преработка и производство, Антимота. Кошница за сервиране на храна и ръчно изработени 1 бр. размер : 41 см в диаметър, с 5 см дълбочина 16 см височина.Кошница кошница от храна на прежди Окото от изсушаване Кошница за съхранение на продукти ръчно изработени Чаша и органайзер за съхранение на продукти за 1 бр. Количка за сервиране продукти ръчна изработка Материал : Изработен от висококачествена естествена окото с форма на купол Капака предпазва продуктите от пренавиване на капаци За съхранение на : 30 см в диаметър 3,5 см дълбочина 16 см височина с помощта на съвременно оборудване за преработка и производство, антимоскитная делото се съставя за ефективно съхранение Размер : 41 см в диаметър, с 5 см дълбочина 16 см височина Размер : 35 см в диаметър, 4 см в дълбочина 18 см височина Цвят : кафяв многоцветен Употреба - идеален за съхранение, пикници и като сервировочного на тавата.

R

Продукти в категория