.

.

VaryStyle 12 x 12 Кафява Мраморни Плочки за Баня, Отклеивающаяся и Приклеивающаяся, Водоустойчив Винил върху Плочките, Самозалепващи Преносими Щитове, Плочки за Кухня, Ду?

VaryStyle 12 x 12 Кафява Мраморни Плочки за Баня, Отклеивающаяся и Приклеивающаяся, Водоустойчив Винил върху Плочките, Самозалепващи

BGN 6.34
Продукти

Висококачествено, икономична, здрава теракот, PVC, идеална за различни стилове на домашен интериор и дизайн, със собствените си ръце, е лесно придающая вашия дом напълно нов външен вид!Плочки Vary Style може да се прилага в най-различни сцени, като например лъскав под, стени, на задния панел и т., Самозалепваща, водоустойчив, свалящ се, сгибаемая, без проблеми събор на ъглите, лесен за инсталиране и рязане.Лесен за използване, гъвкав, водоустойчив.Самоклеящийся, Преносима, удобна за един наемател.Самоклеящийся, Водоустойчив, Подвижни.Лесен за инсталиране и привеждане в съответствие, директен фигура в тон.Цвят може леко да се различават от действителния продукт, поради различните настройки на екрана и осветление.Моля, дръжте целевата повърхността е чиста и суха, преди да нанесете, в противен случай това ще се отрази върху резултата на залепване. ?Размери : 12 × 12 см, дебелина 0,02 инча (0,6 мм), само на 5 плочки, покриват около 4,84 кв. Плочки от изкуствен мрамор в ретро стил за пода и стените е направена от висококачествен PVC, матова, лека и тънка, но много здрава и гнущаяся, дебелина осигурява добро използване, на ръба да не се счупят, лесен за инсталиране. ? Много функции : Здрав винил теракот, устойчиво на надраскване, разкъсване, водоустойчив, маслостойкая, влага, лесно се почистват с влажна кърпа, идеален за кухни.Силно покритие, подходящ за покриване на петна и мръсни следи. ? Лесен монтаж : Самозалепваща теракот, просто отклеивается и залепен на всяка гладка повърхност, не се изисква фуга и специални инструменти, лесно се реже и подравнивается. Да се премахват, без да уврежда повърхността и не оставя лепкави следи, подходящ за украса и за временен ремонт. ? Многократно приложение : Отклеивающуюся и приклеивающуюся стенни плочки могат да се използват за бърз и лесен ремонт на стария пода и стените!Плочки за спални, баня, всекидневна, коридор, перално помещение, хол, на гърба на кухня, кухненско на острова, плотове, стълбища, цокли и други проекти със собствените си ръце. ?Съвети : Моля, внимателно почистете повърхността преди година, за да се уверите, че тя е гладка, суха и гладка, тези плочки не се препоръчва използването на текстурирани или неравни повърхности, тъй като това ще се отрази на адхезия.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме тук, за да се погрижат за вас. ?Размери : 12 × 12 см, дебелина 0,02 инча (0,6 мм), само на 5 плочки, покриват около 4,84 кв.

R

Продукти в категория