.

.

DOITOOL 20pcs Пирони Колче за Монтиране на стена, Куки за дрехи Монтиране на стена Рафтове, Стенни Висящи Рафтове, Стенни Закачалка Куки Офис Закачалка за стоки от Суперм?

DOITOOL 20pcs Пирони Колче за Монтиране на стена, Куки за дрехи Монтиране на стена Рафтове, Стенни Висящи Рафтове, Стенни Закачалка Куки

BGN 5.64
Продукти

ОФИС ПОЛК - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употребаТЕЖКИ ЗАКАЧАЛКА - Куки, може да се монтира на рафт, с дупки за съхранение на вашите стоки.Кухненски органайзер PEGBOARD - тези куки могат да бъдат за дома, студио, магазин, супермаркет.ТЕЛ ПАНЕЛ PEGBOARD - Продуктът е с опростен дизайн, но то е много полезно и практично.КУКА за витрини на магазини-той е лек, лесно и удобно за носене и съхранение, когато не се използва.Осъществяване Списък на 20 x закачалки Характеристики - Размер : 5,60 X1,30 X1,30 см / 2,20 X0,51 X0,51 см Кука за рафтове на дисплея. - Материал : Кука за съхранение на бедрата. - Цвят : Бял Изложбен кука. - Тези куки лесно да се определи и установи, им е трудно отвалить и се съборят кука за витрина на магазин. - Направете вашето пространство е по-добре организирано и подредено, с помощта на практичен и здрава кука за стеллажа за изложбата на стоки. - Освен това, тези здрави нагръдници пирони за клечки за дрехи могат по-ефективно да се спести място за вашия куката за домашна рафтове. - Сигурен и здрав, може да се използва много пъти, служейки дълго време, предмети от бита. - Лесен и цветен дизайн може да направи своите продукти по-видими на куката за стоките в супермаркета.Описание на продукта Стенни висящи куки Този продукт е траен окачен на гвоздей за клечки за дрехи. офис декор може да ви служи в течение на дълго време и много добре показва предмети. стенен куки за кабинет са Добре подбрани от висококачествен и траен материал HIPS, твърдо и здраво, му е трудно да се прекъсне и да навреди.

R

Продукти в категория