.

.

QLAZO Промишлена Закачалка за дрехи От тръби, Промишлени Рафтове с 2 Рафтове, Стелажи за тръби в Селски стил, Реколта Стенни полици За Промишлени Тръби, Стенни Декорац?

QLAZO Промишлена Закачалка за дрехи От тръби, Промишлени Рафтове с 2 Рафтове, Стелажи за тръби в Селски стил, Реколта Стенни полици

BGN 10.20
Продукти

Идеален за съхранение на бижута или предмети от килера, за да доведе всяка стая в редУвеличете пространството за съхранение и демонстрация във всеки дом.Размер - Изработена от качествена метална тръба и борова дървесина.Автомобилът е със следните габарити : дължина-87 х дълбочина 20 х височина 56 виж Този готин дизайн промишлен водопровод придава ретро стил и повече място за вертикално съхранение във вашия хол, спалня или офис. [Издръжливи и устойчиви на корозия] е Изработен от черна здрава чукане желязна тръба в селски стил, благодарение на което вашите дрехи и аксесоари винаги ще бъдат организирани и опрятны.Индустриална лента за дрехи, покрита с покрита със защитен слой, за да получат защита от корозия и да се предотврати натрупването на ръжда. [Multi] Индустриален бар за дрехи и лесно се съчетава с различни стилове декор, като селска къща в селски стил и промишлен реколта.Можете да го използвате в пералня, спалня, антре, магазин за дрехи на дребно промишленост и така нататък.Където и да го използваме, той винаги е в пълна сила.Идеален за съхранение на бижута или предмети от килера, за да доведе всяка стая в ред.Увеличете пространството за съхранение и демонстрация във всеки дом.Размер - Изработена от качествена метална тръба и борова дървесина.Автомобилът е със следните габарити : дължина-87 х дълбочина 20 х височина 56 виж Този готин дизайн промишлен водопровод придава ретро стил и повече място за вертикално съхранение във вашия хол, спалня или офис. [Издръжливи и устойчиви на корозия] е Изработен от черна здрава чукане желязна тръба в селски стил, благодарение на което вашите дрехи и аксесоари винаги ще бъдат организирани и опрятны.Индустриална лента за дрехи, покрита с покрита със защитен слой, за да получат защита от корозия и да се предотврати натрупването на ръжда. [Multi] Индустриален бар за дрехи и лесно се съчетава с различни стилове декор, като селска къща в селски стил и промишлен реколта.Можете да го използвате в пералня, спалня, антре, магазин за дрехи на дребно промишленост и така нататък.Където и да го използваме, той винаги е в пълна сила. ❧ Сте загрижени за липсата на места в килера и да работят им магия от изглажда гънки? ❧Тази стенни закачалка за дрехи идва на помощ.

R

Продукти в категория