.

.

KENID 2 бр. ултра-Тънки Магнитни Ключалки за кабинет Кабинет хардуер за кабинет Магнитно Затваряне на врати с винтове-стикери (Цвят: черен)

KENID 2 бр. ултра-Тънки Магнитни Ключалки за кабинет Кабинет хардуер за кабинет Магнитно Затваряне на врати с винтове-стикери (Цвят:

BGN 20.65
Продукти

Хардуер 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】. 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】. 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】. 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】.Характеристика на оборудване : 1. Силна магнитна сила гарантира, че вратите на гардероба и чекмеджета повече няма да отпадат.Мощност при разумна, и не ви е трудно да отварят шкафове или чекмеджета. Ултра тънък - дебелина 3 мм, почти незабележим дизайн.Няма да има никакви интервали. Лесна инсталация-той не е с перфорация, лесен за инсталиране и няма да навреди на вашите мебели.Лента осигурява траен приклеивание магнитни лист. Мулти-този малък инструмент, който можете да използвате за вашите врати, шкафовспецификация : Размер : 40 мм x 16 мм, 15 мм и широчина 37 мм Забележка : поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

R

Продукти в категория