.

.

JETIZZO 1 бр. лигав държач за Ножче за душ и 4 бр. Нержавеющие S-образни куки от Неръждаема Стомана 304, за душ кабини, Кухненски шкафове, шкафове за Баня, Куки за кърпи за ръ?

JETIZZO 1 бр. лигав държач за Ножче за душ и 4 бр. Нержавеющие S-образни куки от Неръждаема Стомана 304, за душ кабини, Кухненски

BGN 4.79
Продукти

【Висококачествена неръждаема стомана】 Куки произведени от 100% неръждаема стомана 304, трайни и не податливи на корозия, устойчиви на драскане и трайност 【Гъвкавост и практичност】 Универсални куки са подходящи за банята, кухнята, дневната, офиса, градината, дома на колела, за да се мотае самобръсначка, вилица, халати, хавлии, дрехи, палта, ключове, чанти, прибори за готвене, аксесоари, инструменти и др 【Лесна инсталация и подвижни куки】Този държач за ножче е лесен за инсталиране и проверка, без пробиване и увреждане на стените.Просто свалям филм, с допълнителни куки са заснети, и можете да поставите куки навсякъде за самобръсначка, кърпи, гъби от люфы и много други. 【Мощен лепило】 Нашите лепила са преминали специални тестове върху гравитацията и да издържа натоварване до 2 кг (4,4 паунда).Лепилото се нанася върху гладка повърхност, като плочки, стъкло, мрамор или друга небоядисана повърхност.Моля, не приклеивайте го за тапет, варовита стена или друг шероховатым повърхности. 【Че получавате】 1 × Лигав държач за ножче, 4 × S-образни куки.Какво ще получите и как да използвате : 1 × Лигав държач за ножче, 4 × S-образни куки. Съхранявайте на повърхността е чиста и суха. Махнете защитния слой. Поставете на точното място и силно натиснете. Изчакайте 12 часа преди употреба.ПРЕДИМСТВО : 【Висококачествена неръждаема стомана】 Куки произведени от 100% неръждаема стомана 304, трайни и не податливи на корозия, устойчиви на драскане и трайност. 【Гъвкавост и практичност】 Универсални куки са подходящи за банята, кухнята, дневната, офиса, градината, дома на колела, за да се мотае самобръсначка, вилица, халати, хавлии, дрехи, палта, ключове, чанти, прибори за готвене, аксесоари, инструменти и др 【Лесна инсталация и подвижни куки】Този държач за ножче е лесен за инсталиране и проверка, без пробиване и увреждане на стените.Просто свалям филм, с допълнителни куки са заснети, и можете да поставите куки навсякъде за самобръсначка, кърпи, гъби от люфы и много други. 【Мощен лепило】 Нашите лепила са преминали специални тестове върху гравитацията и да издържа натоварване до 2 кг (4,4 паунда). Специална забележка : Лепилото се нанася върху гладки повърхности, като плочки, стъкло, мрамор или друга небоядисана повърхност.

R

Продукти в категория