.

.

PONIT Комплект дрехи за йога от 2 теми, без шнур, с висока талия, Еластично Обтягивающее Спортно бельо, комплект за йога с дърворезба, стягащ бедрата (Цвят: черен размер:

PONIT Комплект дрехи за йога от 2 теми, без шнур, с висока талия, Еластично Обтягивающее Спортно бельо, комплект за йога с дърворезба,

BGN 0.67
Продукти

✔ Дизайн долу : В тези комплекти леггинсов за жени от 2 теми се използват четири игли и шест нишки, с превъзходно майсторство на изработката, удобни за носене, не натирая кожата, проектирани с висока степен на надеждност оребрена колан предотвратява подхлъзване по време на коремни преси или упражненияТя плътно скроено и плътно облегает бедрата, са очерчивая линия на краката. ✔ Супериорна материал - Тези комплекти от две части за жени изработени от еластична компрессионной тъкан в рубчик с четири страни, това е достатъчно плътен материал, за да не се поти и не седна на клякане, но при това да остане хладно. ✔ Удобен и висококачествен материал : изработен е от висококачествен найлон, еластан и полиестер, използвани в професионални спортни дрехи.Материала е много еластичен.Дишаща и влагоотводящая плат абсорбира потта, бързо съхне и запазва прохладата на тялото. ✔ Подходящите случаи : Спортен комплект за жени, подходящи за спорт, посещение на фитнес зала, йога, физически упражнения, бягане, спорт на открито, на всякакви видове упражнения или ежедневна употреба. ✔Съвети : Можете да използвате машинную пране в студена вода или ръчно пране, да се мотае да изсъхне, да не се избелва, да не се излага се дават на химическо чистене, правилния начин на пране може да се направи дрехи не се деформира и мека.Моля, обърнете внимание, че монтиране приятелка малко по-малко, препоръчително е да изберете размер по-голям. ✔ Дизайн долу : В тези комплекти леггинсов за жени от 2 теми се използват четири игли и шест нишки, с превъзходно майсторство на изработката, удобни за носене, не натирая кожата, проектирани с висока степен на надеждност оребрена колан предотвратява подхлъзване по време на коремни преси или упражнения.Тя плътно скроено и плътно облегает бедрата, са очерчивая линия на краката. ✔ Супериорна материал - Тези комплекти от две части за жени изработени от еластична компрессионной тъкан в рубчик с четири страни, това е достатъчно плътен материал, за да не се поти и не седна на клякане, но при това да остане хладно. ✔ Удобен и висококачествен материал : изработен е от висококачествен найлон, еластан и полиестер, използвани в професионални спортни дрехи.Материала е много еластичен.Дишаща и влагоотводящая плат абсорбира потта, бързо съхне и запазва прохладата на тялото. ✔ Подходящите случаи : Спортен комплект за жени, подходящи за спорт, посещение на фитнес зала, йога, физически упражнения, бягане, спорт на открито, на всякакви видове упражнения или ежедневна употреба. ✔Съвети : Можете да използвате машинную пране в студена вода или ръчно пране, да се мотае да изсъхне, да не се избелва, да не се излага се дават на химическо чистене, правилния начин на пране може да се направи дрехи не се деформира и мека.

R

Продукти в категория