.

.

Сандали за момичета и момчета, Мъжки Чехли, Сандали за жени,ЕВА против хлъзгане, Вътрешни и Външни Детски Чехли с Улыбающимся Лице и Отворени пръсти, Спа Вана, Басей?

Сандали за момичета и момчета, Мъжки Чехли, Сандали за жени,ЕВА против хлъзгане, Вътрешни и Външни Детски Чехли с Улыбающимся

BGN 3.33
Продукти

Подметка от этиленвинилацетата 【Висококачествени материали и изящна изработка】 : Тези дамски джапанки изработени от лек и здрав материал EVA, която е ультралегким и нескользящим.Дизайн, с отворени пръсти позволява на въздуха да циркулира, така че не е нужно да се притеснявате за това, че краката ви ще бъдат топли и потни. 【Уникални елементи УСМИХНАТО лице】 : Тези обувки са за душата са подходящи за всички, независимо от пол или възраст.Членовете на семейството могат да се готви, чисти и да играят заедно у дома, след като нескользящие чехли с усмивка.Или двойки могат да се носят ги като еротичен обувки за плаж, почивка.Тези вълшебни чехли с улыбающимся лице ще доведе до още повече смях на всички. 【Супер нескользящие】 : Дамски сандали имат специална конструкция на ходилото, която осигурява надеждно сцепление и ефективно предотвратява подхлъзване върху мокри земята. 【Водоустойчив】 : Благодарение на специален материал EVA тази двойка плажни тапочек-слайд е добра водонепроницаемостью и изсъхва бързо, така че вие можете да запазите краката си сухи след къпане и плуване.Тези семейни чехли, подходящи за спални, баня, всекидневна, фитнес зала, басейн, плаж, общежития и на много други места. 【Гарантирано удовлетворение】 : Guyarns - водеща марка за обувки индустрия, който е марка за дома, който съчетава в себе си стил, комфорт и изпълнение.Guyarns се грижи за удовлетворяване на всеки един клиент, а също и за удобство за носене и извършване на покупки.Ако имате някакви въпроси за летни сандали и чехли, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

R

Продукти в категория