.

.

Qksky За помещения и на Улицата, Украса в стил Грозни крастави Жаби, Пепелник, Символизиращи Богатството, Декоративна Ветрозащитная Пепелник, Пепелници за Човешкото ?

Qksky За помещения и на Улицата, Украса в стил Грозни крастави Жаби, Пепелник, Символизиращи Богатството, Декоративна Ветрозащитная Пепелник,

BGN 27.95
Продукти

В Китай има един вид теория за фън шуй, според който крастава жаба е символ на богатство, тя може да ви донесе голям късметКреативна реколта декоративна пепелник в стил животни, пълен с практичност, също може да се използва като декорация.Уникален дизайн пепелници с капак, защитава вашия дом, офис от замърсяване с пепел. изработен от метална сплав с, е трайна за използване, с ясни 3 D релефни цифри, лесен за носене и за почистване.Малък по размер, но големи по капацитет, чудесен подарък за мъже, жени, хора от бизнеса и т. В Китай има един вид теория за фън шуй, според който крастава жаба е символ на богатство, тя може да ви донесе голям късмет.Креативна реколта декоративна пепелник в стил животни, пълен с практичност, също може да се използва като декорация.Уникален дизайн пепелници с капак, защитава вашия дом, офис от замърсяване с пепел. изработен от метална сплав с, е трайна за използване, с ясни 3 D релефни цифри, лесен за носене и за почистване.Малък по размер, но големи по капацитет, чудесен подарък за мъже, жени, хора от бизнеса и т. Украса под формата на чудовищна жаба за помещения и на улицата, пепелник с изображение на животно, символизирующего богатство, Декоративна ветрозащитная пепелник, пепелници за човешкото пепел за мужчинособенности : Пепелник с уникален дизайн с капак, защитава вашия дом, офис от замърсяване с пепел.В Китай има един вид теория за фън шуй, според който крастава жаба е символ на богатство, тя може да ви донесе голям късмет.Креативна реколта декоративна пепелник в стил животни, пълен с практичност, също може да се използва като декорация.Малък по размер, но големи по капацитет, чудесен подарък за мъже, жени, бизнесмени и т. е Изработен от метална сплав с, здрав за използване, с ясни 3 D релефен дизайн, лесен за пренасяне и почистване.Параметри : Материал : метален цинк сплавразмер : приблизително 9,5x10,5 см/3,74x4,13 инча В комплекта са включени : Пепелник, 1 бр. Забележка : Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

R

Продукти в категория