.

.

Подаръчен комплект за организиране на пътуване при диабет (класически, с цветя) комплектът включва: 1 Калъф за глюкологии, 4 Туби от бързодействащи глюкофажей, 5 Не с?

Подаръчен комплект за организиране на пътуване при диабет (класически, с цветя) комплектът включва: 1 Калъф за глюкологии, 4 Туби от бързодействащи

BGN 1.33
Продукти

✅В комплекта е включена 1 калъф за глюкологии, 4 туби от бързодействащи глюкофажей, 5 не съдържат алкохол кърпички за пръсти, 3 контейнер за остри предмети ✅ Нашия калъф класически размер - тънък и компактен вариант, който ви позволява да поставите вашите ежедневни аксесоари на едно място.Идеален за кратки пътувания, просто вземете и да отидете. ✅Нашите ядки глюкохью, предлага се в оранжево и малиновом цветове, съдържат 0,13 унция (3,8 гр) на глюкозата във всяка порция, за да помогне на организма да получат така необходимия тласък на енергия. ✅Кърпички Glucology, които не съдържат алкохол, са лесни за използване, съхранение и переноске в пътя.Нашите удобни при пътуване кърпички за почистване на отпечатъци, които не съдържат алкохол, ще гарантира чистотата на вашите пръсти независимо от това, къде се намирате. ✅Ако не ви харесва външния вид на обикновен тромаво ярко жълт контейнер за остри предмети, нашите контейнери за остри предмети Glucology са идеални за вас!Компактен, стилен дизайн означава, че той може да се побере в джоба или чантата си. ✅В комплекта е включена 1 калъф за глюкологии, 4 туби от бързодействащи глюкофажей, 5 не съдържат алкохол кърпички за пръсти, 3 контейнер за остри предмети. ✅ Нашия калъф класически размер - тънък и компактен вариант, който ви позволява да поставите вашите ежедневни аксесоари на едно място.Идеален за кратки пътувания, просто вземете и да отидете. ✅Нашите ядки глюкохью, предлага се в оранжево и малиновом цветове, съдържат 0,13 унция (3,8 гр) на глюкозата във всяка порция, за да помогне на организма да получат така необходимия тласък на енергия. ✅Кърпички Glucology, които не съдържат алкохол, са лесни за използване, съхранение и переноске в пътя.Нашите удобни при пътуване кърпички за почистване на отпечатъци, които не съдържат алкохол, ще гарантира чистотата на вашите пръсти независимо от това, къде се намирате. ✅Ако не ви харесва външния вид на обикновен тромаво ярко жълт контейнер за остри предмети, нашите контейнери за остри предмети Glucology са идеални за вас!Компактен, стилен дизайн означава, че той може да се побере в джоба или чантата си.

R

Продукти в категория