.

.

NICOWARM 37 бр. Комплект бижута за 4-ти юли, Включва Окачени къдрите САЩ, Патриотичен Банер с Вымпелом на американското, Централните елементи под формата на Сот, на Деня н?

NICOWARM 37 бр. Комплект бижута за 4-ти юли, Включва Окачени къдрите САЩ, Патриотичен Банер с Вымпелом на американското, Централните

BGN 12.66
Продукти

Чудесен комплект за декор на 4 юлиИдва с 2 банери с американския флаг, 22 бр. висящи swirls на тавана на САЩ и 6 бр. swirls с двоен край, централни елементи във формата на сот, на Деня на независимостта на 3 бр. Приятна комбинация, която ще ви помогне бързо да украсите желаната парти, лесно отделяне си парти на 4-ти юли.Високо качество : Банер с флага на сащ и окачени реактивни накити са изработени от плътен картон ярки цветове, им е лесно да се събере, подготовка за работа с помощта на игла и лента ще ви отнеме само няколко минути.Медът централните части са произведени от двустранния плътен картон и твърди клетъчни топки, което означава, че можете да се насладите на триизмерни и красиви модели, под всякакъв ъгъл.Печат с висока разделителна способност се използва за осигуряване на ясна картина и издръжливостта.Лесен за работа : Нашият набор от бижута на Деня на независимостта, посветен на 4 юли, с пластмасов обръч от фолио отгоре, много лесно подвешивается към тавана, вратата проемам, стени и празнична маса.Можете да се разложи на тези централни украшения във формата на клетки и да ги поставите навсякъде, където искате, като им атмосфера на празника. Те са малки и портативни, лесно се съхранява, без да заема твърде много място, когато не се използва.Можете да спестите повече време, за да прекарате една чудесна парти на 4-ти юли със семейството си.Фантастична комбинация : Различни патриотични елементи, смели и ярки цветове и уникален външен вид са идеални за оживения честването на Деня на независимостта.Набор от декори Theses 4th of july ще даде патриотичен оцветяване на вашето домашно парти, класната стая или офиса, което ги прави идеални за оформяне на Деня на независимостта.Запечатлейте спомени със семейство и приятели, по случай този специален ден с едно докосване на американската гордост.Широко се използва : Този набор от бижута, не се ограничава само честването на 4 юли.Те също са подходящи за всякакъв вид събития с патриотичната тематика, като Ден на памет или други тематични партита.Не се колебайте да ги използвате за украса на всяко място, което желаете.Чудесен комплект за декор на 4 юли.Идва с 2 банери с американския флаг, 22 бр. висящи swirls на тавана на САЩ и 6 бр. swirls с двоен край, централни елементи във формата на сот, на Деня на независимостта на 3 бр. Приятна комбинация, която ще ви помогне бързо да украсите желаната парти, лесно отделяне си парти на 4-ти юли.Високо качество : Банер с флага на сащ и окачени реактивни накити са изработени от плътен картон ярки цветове, им е лесно да се събере, подготовка за работа с помощта на игла и лента ще ви отнеме само няколко минути.

R

Продукти в категория