.

.

Zerodeko Горелка, за да се Поклонят с Шарени Характер Купа за Сватбата на Свещения Декорация на Вечерните Предложения Практичен Олтара на Буда Месинг Xi Жертва Вода Мол?

Zerodeko Горелка, за да се Поклонят с Шарени Характер Купа за Сватбата на Свещения Декорация на Вечерните Предложения Практичен

BGN 0.33
Продукти

Тибетски ЧАШИ за предлагане на ВОДА - ?ЯЗЫЧЕСКАЯ купа за отрасъла; Латунная купа за отрасъла за изгаряне на конуси, въглен и тамян от смола, за събиране на помощи, зацапване и украса на мястото за медитация, олтар, акцентного плот, рафтове и помещения за практикуване на йога; Чаши за отрасъла са изработени от мед и от медни сплави; Огнеустойчиви, устойчиви; Не е лесно опрокидываются; Леки и преносими; Удобни за съхранениеМНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ЧАША за ВИНО - Чаша за предлагане на вода с китайски модел за предлагане на вода на Буда, за будистки храмове и за ритуална употреба.ИЗЯЩНА КУПА за ОТРАСЪЛА - Тибетски медна купа Тибетски чаши за отрасъла Повърхността на Свещената купа Внимателно полира, гладка, без чеп, безопасно за вашия дъх.КУПА за тамян горелки за тамян - Изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.НАСТОЛНА ЧАША за отрасъла - тази латунная чаша е предназначена за вашите семейства и приятели, или за всички, които обичат събирането на будистки художествени занаяти.Пратката включва 1 x купа Характеристики -Тази купа с особен външен вид ще се превърне в чудесен подарък за любителите на източните божества и восточноазиатских култури, мед, вино, чаши. -Цвят : Златен дом - за медитация е пълно с благословии, генериращи късмета, богатството и здравето на вашето семейство и приятели будистка купа за вода. -Размер : 10,00 X10,00 X4,50 см / 3,93 X3,93 X1 мултифункционална чаша за вино. -Материал : Латунная богат на функции свещената чаша - Уникален външен вид прави тази на храмовия купата gourmet, която ще се превърне в прекрасен интериор, гурме будистката чаша. - Повърхността на holy cup внимателно полира, гладка, без чеп, безопасни за вашето устата метални чашки за ликьор. - Латунная купа се използва в къщи или в храма, този удобен и практичен купа, за да се жертват на олтара.Информация за продукта Будистка купата за вода на Този обект представлява чаша за вино, традиционен дизайн, направени от месинг. купа за поднасянето на Буда - предмет на семейството на жертвоприношението или религиозна церемония. многофункционална свещената купа Класически ретро дизайн също може да се разглежда като ретро декорация на дома.

R

Продукти в категория