.

.

GENIGW 6шт 100 МЛ Стъклени Бутилки За Пудинг Крупнокалиберные Буркани За Консерви, Бутилки За Съхранение на Кисело мляко Прозрачни Бутилки За Съхранение на Кисело мляк?

GENIGW 6шт 100 МЛ Стъклени Бутилки За Пудинг Крупнокалиберные Буркани За Консерви, Бутилки За Съхранение на Кисело мляко Прозрачни Бутилки

BGN 26.19
Продукти

- Изработен от висококачествено стъкло и пластмаса, лек и прозрачен, лесен за съхранение, лесно е класифициран - Покриване на премиум-клас се използва за добро запечатване и предотвратяване на изтичане на сладко или кисело мляко. - Тези хранителни бутилки са издръжливи, лесно се мият на ръка и могат да се мият в съдомиялна машина. - Добри шишета за всички видове пчелна и млечни коктейли, вашите деца ще се радвате да пие от тези прозрачни бутилки. - Ефект добра защита и по-силна уплътнения за запазване на свежестта. - Изработен от висококачествено стъкло и пластмаса, лек и прозрачен, лесен за съхранение, лесно е класифициран. - Покриване на премиум-клас се използва за добро запечатване и предотвратяване на изтичане на сладко или кисело мляко. - Тези хранителни бутилки са издръжливи, лесно се мият на ръка и могат да се мият в съдомиялна машина. - Добри шишета за всички видове пчелна и млечни коктейли, вашите деца ще се радвате да пие от тези прозрачни бутилки. - Ефект добра защита и по-силна уплътнения за запазване на свежестта. - Цвят : прозрачен Материал : стъкло, пластмаса Размер : около 7,00 X5,50 X5,50 см / 2,75 X2,16 X2,16 инча.- Изработен от висококачествено стъкло и пластмаса, лек и прозрачен, лесен за съхранение, лесно е класифициран.- Капак, премиум клас се използва за добро запечатване и предотвратяване на изтичане на сладко или кисело мляко.- Тези хранителни бутилки са издръжливи, лесно се мият на ръка и могат да се мият в съдомиялна машина.- - Добри шишета за всички видове пчелна и млечни коктейли, вашите деца ще се радвате да пие от тези прозрачни бутилки.- Ефект добра защита и по-силна уплътнения за запазване на свежестта.Опаковъчен лист6 х бутилки за съхранение Забележка : 1. При ръчно измерване на размера ще имат грешка 0,5-2 mm, в зависимост от действителния размер. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Цветовете могат да се различават в зависимост от страната.1 cm ≈ 0,39 инча.

R

Продукти в категория