.

.

LuckyMoon 2 бр., Стенен Държач за дистанционното управление, Самоклеящийся Универсален Държач За Стена Зарядно устройство за мобилен Телефон, Универсален Органайзер, П?

LuckyMoon 2 бр., Стенен Държач за дистанционното управление, Самоклеящийся Универсален Държач За Стена Зарядно устройство за мобилен Телефон,

BGN 2.33
Продукти

【Материал премиум-клас】 : Нашият стенен държач за мобилен телефон, произведен от висококачествена ABS-пластмаса здрав и устойчив, е достатъчно устойчив за продължителна употреба.Уникален дизайн на външния вид кактус, лесен и модерен, предназначен за пестене на място. 【Перфектен размер】 : Размерът на всяка поставка за медии организатор е около 9,8 х 8,6 х 2,7 см /3,4 3,9 х х 1,1 инча.Дъното с отвори предоставя телефона си сигурна зарядно устройство по време на зареждане, а в нея има отвор за закрепване на кабел за управление на USB-кабела и фоно свещи. 【Уникален дизайн】 : В тези многофункционални кутии за съхранение могат да се настанят дистанционно управление, климатик, дистанционно управление на телевизор, мобилен телефон и т., А на страничните куките може да се постави ключовете, слушалки, USB-кабел, лента за коса и малки канцеларски материали. 【Лесна инсталация】 : Пробиване не се изисква.Той е много лесен за инсталиране с помощта на двустранно тиксо, притежава висок вискозитет и не е повреда.Подходящ за повечето гладки повърхности.Моля, използвайте притежателя на дистанционното управление след 12 часа след инсталацията. 【Широко приложение】 : Този малък органайзер не само може да се монтира на стената спални и баня, но е подходящ и за офис на седалката, училищна плот и т., Перфектен органайзер за съхранение на малки предмети, за поддържане на чистотата на работния плот и да пести място.Параметри ** Материал : ABS-пластмаса + двупосочен лепило ** Размер : около 9,8x8,6x2,7 см /3,9x3,4x1,1 инча (не се измерва странични куки) ** Осъществяване Съдържание : 2 бр. държач на дистанционното управление (различен цвят) Характеристики : ** Уникален дизайн на външния вид, лесен и модерен, предназначен за пестене на място. ** Дъното с отвори предоставя телефона си сигурна зарядно устройство по време на зареждане, а в нея има отвор за закрепване на кабел за управление на USB кабел. ** Кутия за съхранение може да побере дистанционно управление, климатик, дистанционно управление на телевизор, мобилен телефон и т. * * В две странични куките може да се постави ключовете, слушалки, USB-кабел, лента за коса и малки канцеларски материали. ** Пробиване не се изисква.

R

Продукти в категория