.

.

Комплект оборудване за баня, Набор от матирана черна аксесоари за баня от 6 теми, Монтиране на стена Включва 17/23 Закачалка за кърпи, държач за тоалетна хартия, халка ?

Комплект оборудване за баня, Набор от матирана черна аксесоари за баня от 6 теми, Монтиране на стена Включва 17/23 Закачалка

BGN 29.76
Продукти

【Комплект от 6 теми】- В комплект оборудване за баня се предлагат : 23 'държач за кърпи за ръце, 17'держатель за кърпи за ръце, държач за тоалетна хартия, халка за кърпи за ръце, 2 многофункционални кукатаТе са подходящи за декорация в различен стил. 【Материал премиум-клас】 - Изберете качеството на суровините SUS 304 премиум-клас, траен, без ръжда, с него можете да се свържете с вашите тоалетни кърпи, без навеждане.Деликатна покритие са устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите, винаги като продукт изцяло нов външен вид. 【Лесна инсталация】 -Винтове за монтиране на стена, но не само плочки и гипсокартон, подходящи за вашия тоалетна, баня, кухня, хол, всичко инсталация на оборудване и инсталация инструменти са включени. 【Универсално приложение】 - Нашият комплект оборудване за баня може да се превърне вашите домашни организатора за чистота.Модерен дизайн идеален за баня, душ на открито и реконструированного на шкафа в банята, кухненски шкаф, пералня, хол и т. 【Модерен дизайн, сигурност】 - Аксесоари за баня имат проста и стабилна конструкция, осигуряваща ефективност и стил за ежедневна употреба.Дизайн и скрити монтажни отвори придават на вашата баня, модерен външен вид, гладки ръбове и защитават вашия корпуса от надраскване.

R

Продукти в категория