.

.

Сгъваема Подложка за пресаждане на растенията FLMOUTN, Градински Мат с Набор от мини-градински инструменти 13 бр. и Сетчатыми подложки с дупки за саксии 30 бр., Набор от и?

Сгъваема Подложка за пресаждане на растенията FLMOUTN, Градински Мат с Набор от мини-градински инструменти 13 бр. и Сетчатыми

BGN 1.67
Продукти

【Пълна гама от продукти】 1 бр x черен сгъваема подложка за пресаждане на растенията, 13 бр. x-малки градински инструменти, 30 бр. x 3 мрежести подложки за саксии с различни размери; По-подробна информация за размера, моля, вижте на снимката. 【Отлично качество】 е Изработен от водоустойчив плат Оксфорд, няма мирис и се сгъва, лесен за переноске; Мини-инструменти за сукуленти и мрежести вложки с дупки за саксии са удобни и добре направени, можете да ги използвате многократно. 【Конструкция на замък с четири ъгли】 При използване на застегивайте му, за да се предотврати проникването на вода и на почвата, и да се избегне замърсяване на пода.След употреба може да се сгъне наполовина за останалата кал се изсипва обратно в саксия. 【Широко приложение】 Комплекти градински изтривалки могат да отговорят на всички видове потребностите на семействата, в градинарството, като поливане, окопаване, презасаждане, хидропоника, смяна, саксии и т. 【Лесна за почистване и запазване на място】 Материал подложка лесен за почистване, подходящ за съхранение и не заема много място.Задължителен атрибут за любителите на градинарството.

R

Продукти в категория