.

.

MY LIFFRI/2 бр. Великденски Кошници за деца, Голяма Холщовая чанта за яйца, Подаръци, Бонбони с Красиви Регулируеми Заячьими Уши, Дръжка, кош за Заек с шарките в клетката ?

MY LIFFRI/2 бр. Великденски Кошници за деца, Голяма Холщовая чанта за яйца, Подаръци, Бонбони с Красиви Регулируеми Заячьими Уши,

BGN 12.00
Продукти

Платно 【Страхотна великден кошница за деца】 Нека вашите деца ще запълни тази страхотна кошница с великденски яйца.Те определено ще се хареса на лов на великденски яйца с прекрасна корзинкой за зайци!Тази очарователна чанта не е само украса на празника, също така е идеално за конфетных подаръци, детски книги или всичко, което ви харесва на парти или в ежедневието. 【Скъпа регулируема дръжка с кроличьими уши】 Нашата великден кошница със заек има две дълги ухо.Можете да връзване на различни видове възли по свое желание, например, лък и опашка.Можете да го закачите на стената като прекрасна чанта за съхранение.Просто дайте воля на своите творчески сокове!. 【Лека и очарователна великден кошница】 е Изработена от подплата от 100% полиестер и платно отвън, здрави и екологично чисти.И това е лек материал, който можете да вземете със себе си децата.Карирани елемент прави кошница и две заячьих ухо живи и колоритни.Четири красиви цветове, синьо, Лилаво, Розово зелено, предоставяне на различни варианти за вас и вашите деца, вие определено ще се хареса. 【Родительско-дъщерно време】 Вие можете сами да рисувате на празен страна всичко, което се харесва на вас и на вашите деца.И ние вярваме, че това е много концентриран времето, което прекарваме заедно един с друг, е нещо, което ние много ценим и какво да очакваме. 【Инструкции за грижа и обслужване на клиенти】 Ние препоръчваме на нашите скъпи клиенти пере пасхалната количка ръчно, което я прави достатъчно здрава, за година, може да се използва повторно.Не се препоръчва машинно пране.И можете да получите гаранция от 1 година и Приятелско обслужване на клиенти.Тази великден кошницата е изработена от подплата от 100% полиестер и платно отвън.И това е лек материал, който можете да вземете със себе си децата.Карирани елемент прави кошница и две заячьих ухо живи и колоритни.Четири красиви цветове, синьо, Лилаво, Розово зелено, предоставяне на различни варианти за вас и вашите деца, вие определено ще се хареса.

R

Продукти в категория