.

.

Tyoo Китайски Бамбук Фен, Сгъваем Ръчен Фен за жени/Мъже, Сгъваем Ръчен Фен, Фестивален Фен, Подарък Вентилатор, Вентилатор за Бродерия, Сгъваема Фен, Танц фен (Цвят: C)

Tyoo Китайски Бамбук Фен, Сгъваем Ръчен Фен за жени/Мъже, Сгъваем Ръчен Фен, Фестивален Фен, Подарък Вентилатор, Вентилатор за Бродерия,

BGN 12.96
Продукти

♥ [Идеални подаръци] : най-добрите подаръци за вашите семейства, приятелиМоже да се използва на всички фестивали, като например сватба, денс парти, рожден ден, нова година.А също така може да се използва за украса на вашата стая. ♥ [Чудесен материал] : Копринен фен и бамбук рамка, 100% ръчна изработка.Можете да използвате дълго време. ♥ [Вкусно занаят] : Изработена от коприна тъкани, избраната повърхност на коприната фен мека и здрава, я не е лесно да се скъса, като хартия фен.Изработена от висококачествени бамбук, рама ръчно фен е стабилна и блести, за разлика от обикновените пластмасови рамки, които изглеждат слабо, елегантна коса придава малко ръчно вентилятору душа, на всяка крачка се усеща уменията си. ♥ [Информация за продукта] : Основната част от складного на вентилатора е изработена от зелен бамбук, а повърхността на вентилатора - от копринени тъкани.Той се състои от 15 море от фенове семки. ♥ [Забележка] : Фен издълбани от едно парче плат, така че позицията на разпределението и размера на всяка рисунка на вентилатора малко по-различно. ♥ [Идеални подаръци] : най-добрите подаръци за вашите семейства, приятели.Може да се използва на всички фестивали, като например сватба, денс парти, рожден ден, нова година.А също така може да се използва за украса на вашата стая. ♥ [Чудесен материал] : Копринен фен и бамбук рамка, 100% ръчна изработка.Можете да използвате дълго време. ♥ [Вкусно занаят] : Изработена от коприна тъкани, избраната повърхност на коприната фен мека и здрава, я не е лесно да се скъса, като хартия фен.Изработена от висококачествени бамбук, рама ръчно фен е стабилна и блести, за разлика от обикновените пластмасови рамки, които изглеждат слабо, елегантна коса придава малко ръчно вентилятору душа, на всяка крачка се усеща уменията си. ♥ [Информация за продукта] : Основната част от складного на вентилатора е изработена от зелен бамбук, а повърхността на вентилатора - от копринени тъкани.Той се състои от 15 море от фенове семки. ♥ [Забележка] : Фен издълбани от едно парче плат, така че позицията на разпределението и размера на всяка рисунка на вентилатора малко по-различно. * Разнообразие от цели: - Подходящи за всички случаи - партита, сватби, погребения, църква, парк, на концерт, на почивка, на всеки празник в един летен ден, както и за декорация на дома, просто купете си тя.

R

Продукти в категория