.

.

Къмпинг с коледен декор Moments In Time с Коледна елха, Коледен Тенис на декор с led подсветка - Работи на батерии (в комплекта не са включени) (6 x 4W x 7,7 Г)

Къмпинг с коледен декор Moments In Time с Коледна елха, Коледен Тенис на декор с led подсветка - Работи на батерии (в комплекта не са включени)

BGN 10.66
Продукти

✔️ Работи на захранване от батерията, така че никакви кабели! (3 батерии тип АА в комплекта не са включени) ✔️ Led светлини придават празнично настроение!. ✔️ Благодарение на ръчно рисувани и дизайн от смола с ръчно изработени. ✔️ Предавайте празнични емоции и празнично настроение, чудесен елемент от декора!. ✔️ Нужда от подарък?Предлага се в опаковка на подаръка "Moments in Time", така че вие дори не трябва да я приключи!. ✔️ Работи на захранване от батерията, така че никакви кабели! (3 батерии тип АА в комплекта не са включени). ✔️ Led светлини придават празнично настроение!. ✔️ Благодарение на ръчно рисувани и дизайн от смола с ръчно изработени. ✔️ Предавайте празнични емоции и празнично настроение, чудесен елемент от декора!. ✔️ Нужда от подарък?Предлага се в опаковка на подаръка "Moments in Time", така че вие дори не трябва да я приключи!.Коледен декор Ретро червен камион с коледна елха, Коледен тенис на декор с led подсветка - Работи на батерии (в комплекта не са включени) (6 "x 4"W x 7,7"Г) от Moments in Time.

R

Продукти в категория