.

.

Затвори охладител ZRM & E 2 бр. Черна Гъвкава Гума Бравата е с Т-Образна дръжка, Ключалка с Т-образна дръжка за Охладител, лодки, голф колички, кутия за инструменти, Джип?

Затвори охладител ZRM & E 2 бр. Черна Гъвкава Гума Бравата е с Т-Образна дръжка, Ключалка с Т-образна дръжка за Охладител, лодки,

BGN 5.79
Продукти

Затвори охладител за издърпване на дръжката е изработена от надеждна еластична гума, с добра амортизация и висококачествени эластомеромЛепило гъвкав цип може да се използва в най-различни ситуации.Например, хладилници, лодки, кутии за инструменти, инженерни абсорбатори, селскостопански машини, колички за голф и т. с Прилагането на такива изисквания, като устойчивост на удар, защита от ултравиолетови лъчи, слънчева светлина и противопехотни мини.И тази гумена обтегач не деформират, дори ако температурата е прекалено висока или прекалено ниска.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : просто прикрепете гумена закопчалка с винтове.Идеална подмяна на ключалки с Т-образна дръжка, за да се гарантира безпроблемна работа на охладителя.Параметри : Име : капаче на охладителя Материал : Гума Размер : както е показано Цвят : черен Опаковка : 2 бр. капаче на охладителя с винтове.

R

Продукти в категория