.

.

STOBOK 1 бр. Пепелник Плот Офис Украса Реколта в Пепелника на Улицата Декор Ретро Декор за Боядисана Пепелник Хотелски Украшение Златен Пепеляв Чан Мед Офис Декор с Дв?

STOBOK 1 бр. Пепелник Плот Офис Украса Реколта в Пепелника на Улицата Декор Ретро Декор за Боядисана Пепелник Хотелски Украшение

BGN 2.00
Продукти

Напредналите заострени титуляр за парфюми : Използва се висококачествен и безопасен меден материал, без мирис и полезен за здраветоНескользящая конструкция на долната част не позволява на лек спад в пепелници.Офис в пепелника : Продуктът има отлични довършителни работи, отлична повърхност, ви осигурява един добър опит за използване.Кадилница за тамян : Изработена от качествен меден материал, изискана кадилница за тамян сигурна и трайна употреба, ще продължи цял живот.Притежателят на сонда : Прекрасен подарък за вашите приятели, семейство, колеги и нуждаещи се хора.Лесен и практичен дизайн я прави любима на много хора.Пролет конус на Горелката : Пепелник красиво оформена за лесно стряхивания пепел.Тънка работа, гладки ръбове и без чеп, лесно и удобно за използване.Напредналите заострени титуляр за парфюми : Използва се висококачествен и безопасен меден материал, без мирис и полезен за здравето.Нескользящая конструкция на долната част не позволява на лек спад в пепелници.Офис в пепелника : Продуктът има отлични довършителни работи, отлична повърхност, ви осигурява един добър опит за използване.Кадилница за тамян : Изработена от качествен меден материал, изискана кадилница за тамян сигурна и трайна употреба, ще продължи цял живот.Притежателят на сонда : Прекрасен подарък за вашите приятели, семейство, колеги и нуждаещи се хора.Лесен и практичен дизайн я прави любима на много хора.Пролет конус на Горелката : Пепелник красиво оформена за лесно стряхивания пепел.Тънка работа, гладки ръбове и без чеп, лесно и удобно за използване.Осъществяване на списък 1 х стойка за съхранение Характеристики -Размер : около 8,80 X8,80 X6,00 см / контейнер 3,46 X3,46 X2. -Цвят : Златист офис декор -Материал : Медни Домакински пепелник. - Може да бъде за срок, идеален за лична употреба или в магазина.Дизайнът му е проста, но да използва кофа за боклук е много практично. - Избран от меден материал премиум-клас, продуктът притежава творчески, но е изпълнен с елегантност и шик. Метална маса в пепелника. - Нов и креативен дизайн, това е приятна украса за вашия дом, офис.За ваше удобство ретро-пепелник може да се поставя директно върху масата. - Продуктът може да се постави в стаята си за украса.

R

Продукти в категория