.

.

Калъф BoxWave за устройство за четене на електронни книги Foxit Software eSlick (Case by BoxWave) - Гащеризон с една плюшена подплата във формата на зебра, мек ръкав с животните принтом ?

Калъф BoxWave за устройство за четене на електронни книги Foxit Software eSlick (Case by BoxWave) - Гащеризон с една плюшена

BGN 3.33
Продукти

? [ИЗРАЗЕТЕ СЕБЕ си] Защитете вашето софтуер e Slick четец на електронни книги, просто премахване го в мек калъфСтилен и мек дизайн с принтом във формата на зебра, със сигурност ще ви помогне да започнете разговор!. ? [ВИСОКО качество] е Изработен от висококачествен неопрен, самият калъф е пълнеж!. ? [ЛЕСЕН достъп] е Лесно и надеждно се фиксира на място с помощта на най-високо еластичен дупки.Просто го преместете дупка, за да получите достъп до вашето устройство. ? [МЕК материал] Мек материал, палта вашият софтуер на карти за четене на електронни книги e Slick и я предпазва от вредните надраскване. ? [SLIM FIT] Тънък калъф, който изпълнява работата си, разкрива вашия стил!.Че е черно-бял и предпазва вашия софтуер за четене на електронни книги e Slick?Плюшено гащеризон Zebra от Box Wave!Защитете вашия софтуер за четене на електронни книги e Slick, просто премахване го в мек калъф.Стилен и мек дизайн с принтом във формата на зебра, със сигурност ще ви помогне да завърже разговор!Калъф изработен от висококачествен неопрен, а той самият е подплата!Лесно и надеждно се фиксира на място с помощта на най-високо еластичен дупки.Просто го преместете дупка, за да получите достъп до вашето устройство.Мек материал, палта вашия софтуерен четец на електронни книги e Slick и я предпазва от вредните надраскване.Тънък корпус, който ИЗПЪЛНЯВА работата си, разкрива вашия стил!Плюшено гащеризон Zebra - направи стъпка в дивата страна!.

R

Продукти в категория