.

.

Led Украса ZAMSA на Хелоуин, Окачен на духа на Хелоуин, Празнична Рокля с Духове, Светлината Многоцветное Украса във формата на Шапка на Вещица за Хелоуин, Украса за ули?

Led Украса ZAMSA на Хелоуин, Окачен на духа на Хелоуин, Празнична Рокля с Духове, Светлината Многоцветное Украса във формата на Шапка

BGN 2.00
Продукти

{Надеждни материали} : Шапка вещица и духът са изработени от висококачествен полиестерен плат, който е здрав, лесен и трайнаТе са достатъчно леки, за да са добре висят по дърветата, пейките и т. Нажежен лампа може да се разклати на вятъра, създавайки още по-пугающую атмосфера. {Лесна употреба} : Просто извадете блокирующую картата директно от батерии за монети, преди да използвате.Отварят, затварят и регулиране на модел е много лесно и удобно.Перфектна комбинация от шапки на вещици, призраци и светлина, за да създаде чудесна атмосфера на Хелоуин. {МНОГО ГЪВКАВ} : Тези светлини с шапка на вещица за Хелоуин са идеална декорация както за външно, така и за вътрешна употреба.Подходящ за захващане на дърво, двор, градина, кът за хранене, спалня, врата, прозорец, парапети, стената, на тавана и т. {Уникален дизайн} : Използвайте комбинация от led лампи, за да създаде още повече атмосферата на Хелоуин.Тази лампа за Хелоуин оборудван ветрозащитной мрежа за мастило добавка нощта на Хелоуин. {Подарък-изненада} : Тези улични окачени чорапи от вятъра не може само да се използват като украса за Хелоуин, но всеки ден да ви докладва на посоката на вятъра; можете да ги изпратите на своите приятели, съседи, роднини или като подарък за нов дом за Хелоуин, Коледа и рождени дни. {Надеждни материали} : Шапка вещица и духът са изработени от висококачествен полиестерен плат, който е здрав, лесен и трайна.Те са достатъчно леки, за да са добре висят по дърветата, пейките и т. Нажежен лампа може да се разклати на вятъра, създавайки още по-пугающую атмосфера. {Лесна употреба} : Просто извадете блокирующую картата директно от батерии за монети, преди да използвате.Отварят, затварят и регулиране на модел е много лесно и удобно.Перфектна комбинация от шапки на вещици, призраци и светлина, за да създаде чудесна атмосфера на Хелоуин. {МНОГО ГЪВКАВ} : Тези светлини с шапка на вещица за Хелоуин са идеална декорация както за външно, така и за вътрешна употреба.Подходящ за захващане на дърво, двор, градина, кът за хранене, спалня, врата, прозорец, парапети, стената, на тавана и т. {Уникален дизайн} : Използвайте комбинация от led лампи, за да създаде още повече атмосферата на Хелоуин.

R

Продукти в категория