.

.

CHDITB Добре дошли в Shitshow Дървена Врата Табела, Алкохол Shitshow Стенни аксесоари за Врати Знак в Селски стил (12 x12) е Забавна Стенни Табели с Надпис Welcome за входната врата, В

CHDITB Добре дошли в Shitshow Дървена Врата Табела, Алкохол Shitshow Стенни аксесоари за Врати Знак в Селски стил (12 x12)

BGN 6.93
Продукти

?Забавен добре дошли знак за входната врата? - Окачен врата знак CHDITB в селски стил не само ще запълни пространството на стената и ще добави малко хумор дома си, но и ще накара гостите си да се смея с помощта на тази забавна врата закачалки ?Креативен подарък за оформяне на врати? - За вашите приятели и семейство, които се преместват в нов дом, или като подарък за празник, за рожден ден, разделете с тях радостта, нашите забавни добре дошли стикери shitshow ще станат най-добрият избор. ?Е изработен от синтетични дървен материал? - Окачен знак на "Добре дошли на венец" е направен от по-дебел и устойчив на дървен материал.Сигурно и е трайна употреба, предпазва от слънцето не избледнява.Може да се използва в продължение на дълго време. ?️ Широк спектър от приложения?️ Нашият добре дошли декор за входната врата от дърво, подходящи за окачване на закрито и на открито, например, за декорация на дома, бар, пъб, прощално парти, на верандата или където и да сте пожелали. ? Правилния размер и удобно използването на? - Размер, висящи дървени табели shitshow е около 12 * 12 " (30,5 * 30,5 см), подходящия размер и местоположение могат да подобрят външния вид като цяло.Можете да украсите дома си само за няколко минути.Можете да се мотае в къщата си Приветственную табелка с интересни думи, която ще ви придружава.За да създадете в дома си весела атмосфера.Вратата интериор.Градински интериор.Интериор на коридора.Декорите на бара.

R

Продукти в категория